• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

13.05.2020

20:25

MANIJAK JOJ UPAO U KUĆU, REAGOVALA POLICIJA! Rada u STRAHU ZA SVOJ ŽIVOT - angažovala OBEZBEĐENJE! Evo šta se DESILO!

Estrada

MANIJAK JOJ UPAO U KUĆU, REAGOVALA POLICIJA! Rada u STRAHU ZA SVOJ ŽIVOT - angažovala OBEZBEĐENJE! Evo šta se DESILO!

Podeli vest

Neviđeni haos!

Manijak koji je nedavno upao u kuću Nataše Bekvalac u Čeneju godinama je proganjao i njenu koleginicu Radu Manojlović, ekskluzivno saznaje Hit!

 

 

Muškarac (48) preskočio je ogradu Natinog salaša 3. maja, ušao u njen dom i rekao joj da je "ludački voli". Kad mu je zapretila policijom, pobegao je, a iste večeri je uhapšen u okolini Kruševca. U policijskoj stanici je utvrđeno da već dve godine prati Bekvalčevu, kao i da ga je za uhođenje i upadanje u kuću ranije prijavljivala i Rada Manojlović!

- On je opsednut pevačicama, a jedna od njegovih žrtvi bila je i Rada. Godinama joj je pravio pakao od života i ulazio joj u kuću u Četerežu, baš kao što je uradio i Nataši u Čeneju. Toliko ju je maltretirao da je na kraju morala da ga prijavi policiji. On je jedva preboleo Radu, a izgleda da je utehu našao u opsesivnom obožavanju njene koleginice - priča dobro obavešten izvor za Hit.

''SVI SU SE UROTILI PROTIV NJE'' Majka Viki Miljković je OVAKO branila ćerku NAKON VELIKIH SVAĐA U ŽIRIJU ''ZVEZDE GRANDA''!

 

Prema njegovim rečima, uhapšeni muškarac je godinama pratio Manojlovićevu u stopu.

 

- Pre Nate bio je opsesivno zaljubljen u Radu. Dolazio je na njene nastupe, pojavljivao se na mestima na kojima je izlazila, čak ju je čekao i ispred "Granda" u Košutnjaku. Tamo joj je i prilazio, donosio joj poklone i cveće i izjavljivao joj ljubav. Ona je pokušavala da ga ljubazno otkači, neprijatne situacije je okretala na šalu, ali se uhođenje nastavilo! Kad je počeo da je zove na telefon i priča joj da je obožava i da ne može da prestane da misli na nju, shvatila je da je reč o psihopati - kaže izvor i dodaje:

- Najveći šok je usledio kad joj je upao u porodičnu kuću u Četerežu! Pošto je Rada živela na selu, nije imala naviku da preko dana zaključava ulazna vrata. Tako je on lako ušao i samo se pojavio u dnevnoj sobi! Rada se skamenila od straha. Srećom, tu je bio njen otac, koji ga je izbacio napolje. Kad joj je posle mesec dana opet ušao u kuću, pozvala je policiju i manijak je uhapšen.

(FOTO) KARLEUŠA POKAZALA NOVU VILU OD 2.500.000 EVRA! Ogroman BAZEN, suvi LUKSUZ, a šta sve ima UNUTRA...
 

Folk zvezda se plašila za svoj život, pa je u tom periodu angažovala obezbeđenje:

- Posle tog incidenta nigde nije išla sama. Čak se jedno vreme povukla iz medija, a na nastupima je sa njom uvek bilo obezbeđenje. Promenila je i broj mobilnog telefona i dala ga samo malom krugu prijatelja. Bila je pod velikim stresom, počela je da ima nesanice, pa je morala da pije lekove za smirenje.

Rada i dalje ne voli da priča o muškarcu koji joj je upao u kuću, ali kaže da je srećna što ga se rešila.

 

- Dve godine sam to trpela. Bilo mi je teško da mu objasnim da ga ne želim u svom životu, da to što se njemu sviđam nema veze sa mojim željama. Srećom, više me ne proganja - priča pevačica i dodaje:

- Moj otac sve okrene na šalu. Iako je meni bilo strašno, govorio mi je: "Znaš li ti, sine, koliko ludaka ima u ovoj zemlji? Budi srećna što te samo jedan prati!"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17