• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

15.05.2020

15:35

NATAŠA BEKVALAC ZAKAZALA PRVU TEZGU! Pop zvezda jedva DOČEKALA KRAJ VANREDNOG STANJA, evo kada će nastupiti u Beogradu!

Estrada

NATAŠA BEKVALAC ZAKAZALA PRVU TEZGU! Pop zvezda jedva DOČEKALA KRAJ VANREDNOG STANJA, evo kada će nastupiti u Beogradu!

Podeli vest

Moja muzička banda i ja smo se okupili na probi. Mnogo sam se obradovala što smo opet zajedno - istakla je Bekvalčeva.

Nataša Bekvalac prva je pevačica koja je zakazala tezgu posle ukidanja vanrednog stanja. Pop zvezda će 3. juna nastupiti u jednom beogradskom klubu i uveliko ima probe sa bendom i koreografima.

PIPAO I MAZIO LUNU?! Andrej Atijas odgovorio na TVRDNJE - ŠOK! Boravi u Anabelinom stanu, NINA NIJE SA NJIMA?!

Bekvalčeva kaže da je uzbuđena što će posle skoro tri meseca ponovo stati pred publiku.

Foto: TV Pink printscreen

 - Moja muzička banda i ja smo se okupili na probi. Mnogo sam se obradovala što smo opet zajedno. Svirali smo, pravili nove aranžmane, družili se, smejali... Uživala sam kao nikada do sada. Po ko zna koji put shvatam kolika sam srećnica, a priznajem da često zaboravim na to. Ne mogu da dočekam momenat kada ćemo ponovo svirati, igrati i pevati samo za vas" - napisala je na Instagramu pevačica koja je sestru Kristinu zadužila da joj nađe haljinu za taj nastup.

- Bože, šta da obučem da vam budem prelepa?! Veoma sam uzbuđena i srećna. Čekam vas i obožavam - poručila je Nata fanovima.

GONIĆU GA DO STRAZBURA! Oglasila se Sandra Obradović - bila je u POLICIJI, evo šta je sa DETETOM!

Foto: printscreen you tube natasa bekvalac

Nataša je poslednji nastup imala u Parizu vikend pred uvođenje vanrednog stanja zbog pandemije korone. Posle toga je morala da otkaže tezge u Makedoniji, Crnoj Gori i Švajcarskoj, ali je sada spremna da sve nadoknadi svojoj publici.

SPREMA NOVI HIT

Nataša Bekvalac uveliko radi na novim pesmama. Pevačica je planirala još u aprilu da objavi novu numeru, ali je to morala da odloži zbog pandemije koronavirusa. Međutim, Nata ne časi časa i čim joj se ukazala prilika, ušla je u studio i nastavila da radi tamo gde je stala pre vanrednog stanja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pejapeja

pre 3 godine

Zamislite da na scenu istovremeno izadju Natasa,Mia Bor., Karleusa,Ivanija i da ne nabrajam dalje i da se pojavi na primer Naiva( da ne pominjem druge) i pocne da peva.Vec posle prvog vokala od svih ovih bi samo gace ostale. O kakvom pevanju se radi,kakvim koncertima i sl.Pa jel moguce da omladina nema bar malo sluha da moze da uziva u muzici.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija