• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2020

18:00

SA PEŠKIROM NA GLAVI I U BADEMANTILU! Kaća Grujić se OVAKVA prošetala BEOGRADSKIM ULICAMA i zbunila KOMŠIJE! "Ja nisam kao druge..." (FOTO)

Estrada

SA PEŠKIROM NA GLAVI I U BADEMANTILU! Kaća Grujić se OVAKVA prošetala BEOGRADSKIM ULICAMA i zbunila KOMŠIJE! "Ja nisam kao druge..." (FOTO)

Podeli vest

Ovo od nje niko nije očekivao!

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić uključio se uživo sa pevačicom Katarinom Grujić, a pevačica je uhvaćena u neobičnom izdanju.

Naime, ona je na ulici bila u bademantilu i sa peškirom na glavi!

OVO BI SEKA URADILA KADA BI ZATEKLA VELJKA DA GLEDA PO*NIĆE! Šok reakcija - ''Samo bih...'' (FOTO)

Foto: printscreen RTV Pink

- Prekinuo si me u tretmanu gde se detoksikujem od života (smeh). Ja nisam kao druge, ne radim što rade drugi, opet ću biti najlepša - rekla je Katarina.

Kaći je rođendan za nedelju dana, a pevačica je otkrila šta će poželeti sebi za rođendan.

- Ja sam uvek želela sebi zdravlje i sreću, to je jedino što mi treba i što ne mogu da kupim sama. Punim 28. godina. Da se udajem sa 28 godina kada spremam najbolji album na svetu? Hvala, ali ne hvala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija