• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

17.05.2020

20:00

PRVI PUT NAKON PAUZE! Popović se pojavio u EMISIJI - jedan DETALJ na njegovom licu je svima ZAPAO ZA OKO!

Estrada

PRVI PUT NAKON PAUZE! Popović se pojavio u EMISIJI - jedan DETALJ na njegovom licu je svima ZAPAO ZA OKO!

Podeli vest

Vodi računa!

Nakon pauze zbog epidemije koronavirusa "Grand" produkcija nastavila je sa snimanjem emisija, a danas se u studiju pojavio i direktor Saša Popović.

 

 

Na snimanje "Grand specijala" danas je među prvima došao Saša, koji je preduzeo mere zaštite, te je u studio došao sa maskom na licu, a to je detalj koji je svima zapao za oko.

POSTAJE OTAC! Slavlje u domu našeg POZNATOG PEVAČA - podelio RADOSNE VESTI! A evo kog pola je BEBA!

 

 

 

On je nosio plavu masku sa belim zvezdama, a upario ju je sa garderobom koju je odabrao za danas, pa je sve bilo u plavim tonovima.

Popović se pojavio nasmejan i dobro raspoložen, što se moglo videti po njegovom izrazu lica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija