• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

21.05.2020

22:00

"BIKOVIĆ NE TREBA DA SE PETLJA U NEŠTO ŠTO SE NE MOŽE ODGLUMITI!" Nakon što je PRIZNAO da bi GLUMIO ARKANA, oglasio se Veljko i poručio OVO!

Estrada

"BIKOVIĆ NE TREBA DA SE PETLJA U NEŠTO ŠTO SE NE MOŽE ODGLUMITI!" Nakon što je PRIZNAO da bi GLUMIO ARKANA, oglasio se Veljko i poručio OVO!

Podeli vest

Šok!

Zvezde popularne serije "Južni vetar" bili su gosti u emisiji "Amidži šou" čiji je domaćin voditelj Ognjen Amidžić. Glumci su tokom gostovanja pričali o najzanimljivijim detaljima iz pomenute serije, kojima su se slatko smejali. 

U jednom trenutku tokom emisije voditelj je postavljao pitanja glumcima koja za njih stizala sa Instagrama, a jedno je upravo bilo upućeno Bikoviću. Naime, voditelj je upitao Miloša Bikovića da li bi u nekom filmu glumio Arkana, na šta se Biković prvo zamislio, pa odgovorio. 

Pa ako je dobar scenario, da - rekao je Biković (više o tome pročitajte ovde).

 

 

"GLUMIO BIH ARKANA" Miloš Biković dobio pitanje, ZAMISLIO SE, pa priznao da bi pristao na ovakvu ulogu, MUK u studiju!

Nakon ove Bikovićeve izjave oglasio se i Arkanov sin Veljko Ražnatović.

 

 

- Miloš Biković je dobar glumac, ali mislim da ne treba da se čačka u nešto što se odglumiti ne može - rekao je Veljko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kiki

pre 4 godine

Tacno ne treba se srozavati i glumiti bandita to je vise za Sergeja uloga.

dragan

pre 4 godine

Lubi ga maka pa ovaj veljko je cudo cudnovato od "coveka" Sad je postao i strucnjak za glumu (mozda je i tako cela prepodobna familija su "glumci") Kako je samo recit (pesnicama) i dovitljiv pravi mamin sin Sem razbijacke koju skolu bese zavrsio ??? verovatno istu kao i sestra mu o mami da i ne govorimo............MAKNITE (ako mozete....) taj basibozluk sa vasih stranica, sami sebe degradirate srozali ste se do palanackog BLA BLA lista Steta.....

tomas gustafsson

pre 4 godine

"Нешто што се одглумити не може"!?!? Мора мали увод: нисам никада коментарисао Арканову децу,сматрам да су ок, пристојни, млади људи који живе свој живот, изгледа ми материјално обезбеђени и под "оком" јавности, што због мајке, мање због пок. оца. Али, очев "легат" им је, очигледно, много тежи! Воле деца оца, кога су изгубили још као мали, ко да им то замери?! Међутим, већ имају довољно година да почну да се према животу и прошлости одређују као зрели људи! Ко је и шта био пок. Ж.Р. Аркан није никаква "контроверза"! А ни "величина" за српски народ и државу! Ко год је ратовао за исте, свака му част, али било нас је ратника и "ратника-бизнисмена"!

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija