• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dušan Lukić

23.05.2020

10:10

I DALJE STRAHUJE! Pevačica ni posle dva i po meseca NE MRDA IZ KUĆE! "Srećom imam dovoljno NOVCA NA RAČUNU"

Estrada

I DALJE STRAHUJE! Pevačica ni posle dva i po meseca NE MRDA IZ KUĆE! "Srećom imam dovoljno NOVCA NA RAČUNU"

Podeli vest

Za nju još nije bezbedno da izađe napolje.

Lepa Lukić (80) izašla je iz kuće posle dva i po meseca izolacije! Legendu narodne muzike snimila je ekipa emisije 'Paparaco lov' dok se u jednom marketu snabdevala namirnicama.
Lepa kaže da i dalje strahuje od korone i da napolje izlazi samo kada mora.

ŠOK! Miljković BRANIO Pešićevu pred Lunom, ona HOĆE DA PUKNE, a onda je usledilo Jeleno priznanje: ZALJUBLJENA SAM! (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

- Vanredno stanje je prošlo, ali i dalje sam na oprezu. Redovno se informišem o broju zaraženih i verujem da još nije bezbedno da se krećem. Čula sam da će za nas starije biti kritično do juna. Kuću napuštam samo kada idem do marketa ili apoteke. Masku ne skidam, a rukavice uvek imam na rukama. Imam dovoljno novca na računu, tako da mi nije frka - kaže pevačica za Informer i nastavlja:

CECA SLAVI U RODNOM SELU! Po prvi put pokazala ARKANOVU BISTU I PORODIČNE FOTOGRAFIJE! Otvorila vrata svog doma... (FOTO)


- Trudim se da držim distancu sa ljudima. Nisam se ni uželela ispijanja kafa, sa bliski ljudima se čujem telefonom. Volim da šetam, ali ne idem u parkove. U stanu imam veliku terasu, pa na njoj sedim kada se uželim svežeg vazduha.

Foto: Informer/Zoran Sinko


Lepa kaže da redovno gleda rijaliti programe, ali da joj ne pada na pamet ponovo da se takmiči.

- Učestvovala sam u nekoliko rijalitija, ali me je to sve zamorilo. Volim da bacim pogled i vidim šta se dešava, ali ne bih ponovo prihvatala učešće. Pogledam "Parove" i "Zadrugu" jer tamo ima mojih kolega, ali više mi prijaju filmovi i serije - priča Lukićeva.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija