• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.05.2020

18:22

LEPA BRENA SE OPROSTILA OD BUBNJARA SLATKOG GREHA! Pevačica objavila zajedničku fotografiju koja TERA SUZE NA OČI! (FOTO)

Estrada

LEPA BRENA SE OPROSTILA OD BUBNJARA SLATKOG GREHA! Pevačica objavila zajedničku fotografiju koja TERA SUZE NA OČI! (FOTO)

Podeli vest

I kamen bi zaplakao...

Proslavljeni muzičar i šoumen, jedan od osnivača popularne grupe Slatki greh, u kojem je karijeru počela Lepa Brena, Branislav Mijatović Mija preminuo je danas, posle duge i teške bolesti (više o tome pročitajte ovde).

Foto: Printscreen You Tube/Lepa Brena

Brena se odmah oglasila na svom Instagram profilu:

ESTRADA U ŠOKU! PREMINUO LEGENDARNI BUBNJAR SLATKOG GREHA! Sa njim je Lepa Brena počela KARIJERU!

Foto: printscreen instagram/lepabrenaa

- Počivaj u miru Mijo - napisala je pevačica u opisu zajedničke fotografije koju je podelila na pomenutoj društvenoj mreži.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija