• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

25.05.2020

13:32

BRENIN SIN SE POVLAČI SA JAVNE SCENE! Odluka ŠOKIRALA SVE - više neće da se bavi PEVANJEM! Otkrio zašto je doneo tu ODLUKU!

Estrada

BRENIN SIN SE POVLAČI SA JAVNE SCENE! Odluka ŠOKIRALA SVE - više neće da se bavi PEVANJEM! Otkrio zašto je doneo tu ODLUKU!

Podeli vest

Ima podršku svojih roditelja, ali i nove planove!

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Stefan Živojinović je poslednjih godina gradio muzičku karijeru, ali je uprkos svom postignuću doneo odluku da se ipak povuče sa estradnog neba.

PRIČA SE DA NINA NIJE SA ATIJASOM I BLANKICOM! Isplivao PRIVATNI SNIMAK - evo šta rade! Sada je jasno gde je ĐOGANIJEVA! (VIDEO)

- Odlučio da se povučem sa estradne scene i iz javnog života. Ne bih zalazio u to šta se izdešavalo u poslednja tri meseca, ali ono što bih voleo da kažem jeste da smatram da je svako od nas mogao da izvuče neku lepu pouku iz svega ovoga. Tako da sam ja doneo odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su se pokrenule, nešto što bih voleo da radim, ali o tom potom, to ću podeliti u nekom kasnijem periodu - kaže Živojinović i ističe da više neće pevati. 

Foto: Informer.rs/Marko Đoković

PRE BEKUTE, Mrka je bio OPASNO ZALJUBLJEN u ovu PEVAČICU?! Danas je često viđamo u Aninom društu, da li će joj ovo SMETATI?!

Stefan otkriva šta ga je podstaklo da donese ovakvu odluku:

- Svašta nešto, nije samo jedna stvar u pitanju, više faktora je bilo uključeno. Malo me je trglo sve ovo da razmislim. Ja stvarno mislim da je ovo definitivno. Nosim lepe uspomene i gde god da smo nastupali davali smo maksimum i ono što je meni najbitnije, uvek smo se trudili da to lepo zvuči i da donesemo muziku na naš način, da prenesemo našu energiju. Tako da, ako mogu da kažem, karijera je bila lepa, kratka i slatka.

Živojinović je istakao i da za ovakvu odluku apsolutno ima podršku svojih roditelja.

Foto: Marko Đoković

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija