• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

25.05.2020

16:51

STARLETA U DRUGOM STANJU! Pre dva dana se VERILA - sada se proširile još lepše vesti! Bivša VODITELJKA ZADRUGE TRUDNA?!

Estrada

STARLETA U DRUGOM STANJU! Pre dva dana se VERILA - sada se proširile još lepše vesti! Bivša VODITELJKA ZADRUGE TRUDNA?!

Podeli vest

U blagoslovenom stanju

Tamara Đurić i njen izabranik Nikola K. očekuju prinovu! Starleta je pre nekoliko dana posumnjala da je u drugom stanju, pa je odmah kupila test u apoteci i rezultat je bio pozitivan.

Prema rečima jednog bliskog prijatelja ovog para, ona za danas ima zakazan pregled kod ginekologa, gde će potvrditi srećne vesti, a do tada je rešila da o tome ne govori za javnost.

- Nemam nikakav komentar - poručila je Đurićeva, koja nije želela ništa da otkrije, ali ni porekne.

Podsetimo, mediji su pre dva dana preneli vest da je nekadašnju učesnicu rijaliti programa "Farma" i bivšu voditeljku "Zadruge" zaprosio dečko Nikola, koji joj je svojim postupkom, ali i prstenom izmamio osmeh na lice. Đurićeva je boravila u svom porodičnom domu u Smederevskoj Palanci kada su na kapiju zakucali njen izabranik i njegovo društvo, a jedan od njih nosio je cveće.

Starleta je sve to snimila i podelila na društvenoj mreži Instagram, međutim, dok ih je snimala, nije ni slutila da će je dečko zaprositi. Tamara se odmah pohvalila i obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama da je rekla "da".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srba

pre 3 godine

Amante narode, starleta, klaberka pa voditeljka.Pa molim vas ne vređajte poštene i obrazovane voditeljke ako Boga znate, ova "voditeljka" ima samo osnovnu školu i tromesečni frizerski kurs (???).

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija