• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Atv

28.05.2020

16:16

PRETRES LUKSUZNE VILE GDE JE AJFONKA UHAPŠENA I DALJE TRAJE! Policija na mestu PRONAŠLA OVO - svi odvedeni na SASLUŠANJE!

Estrada

PRETRES LUKSUZNE VILE GDE JE AJFONKA UHAPŠENA I DALJE TRAJE! Policija na mestu PRONAŠLA OVO - svi odvedeni na SASLUŠANJE!

Podeli vest

Bilo ih je previše!

Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Policijska uprava Bijeljina, u okviru operativne akcije "Kristal", u mjestu Suvo Polje izvršili su pretres i hapšenje 16 lica u vikend kući, vlasništvo M. T., saznaje Srna.

LAKŠE MI JE DA IMAM ODNOS SAT VREMENA, NEGO... TIjana Ajfon je UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE, a ovako je govorila o INTIMNIM ODNOSIMA i dogovorenim POSLOVIMA
EKSKLUZIVNA FOTKA IZ STANICE! Evo kako izgleda UHAPŠENA TIJANA AJFON - njeno LICE... ŠOK! (FOTO)

Prema saznanjima Srne, uhapšeni su M. T. i A. G., obojica iz Bijeljine, P. S. i S. M., obojica iz Brčkog, Ž. S. i S. S., obojica iz Ugljevika, R. D., S. P., R. S., D. P., Z. Ć., V. K. i Ž. V., svi iz Bijeljine, A. B. iz Slovenije, E. H. iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Sva navedena lica se saslušavaju u svojstvu osumnjičenih i svedoka, a osumnjičeni su za krivična dela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i prostitucija.

(FOTO) 3000 EVRA ZA VIKEND! Isplivala ŠOK PREPISKA - ovako TIJANA AJFON NAPLAĆUJE USLUGE! Zaokružila cifru, tu je i DRUGARICA!
SLOBINA BIVŠA UHAPŠENA SA TIJANOM AJFON! Zajedno su bile u ČAMCU - zanosna plavuša imala aferu sa RADANOVIĆEM, ali i sa SINOM POZNATOG PEVAČA (FOTO)

Prilikom pretresa vikend kuće, lica i vozila do sada je pronađeno deset pištolja,
14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona i lap topova, te novac u iznosu od oko 10.000 evra u raznim valutama - evri, franci, švedske krune, dolari...

Foto: ATV

 

Pretres pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina i dalje traje, prenosi ATV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija