• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.05.2020

20:37

REKAO DA JE TIJANIN DEČKO, A SADA PROMENIO PLOČU! Nakon što je starleta UHAPŠENA oglasio se i ON - "Veza je bila ŠALA..." ŠOK! (FOTO)

Estrada

REKAO DA JE TIJANIN DEČKO, A SADA PROMENIO PLOČU! Nakon što je starleta UHAPŠENA oglasio se i ON - "Veza je bila ŠALA..." ŠOK! (FOTO)

Podeli vest

Skandal!

Starleta Tijana Ajfon uhapšena je noćas kod Bijeljine (više o tome pročitajte ovde).

Foto: instagram/ticamaksimovic

UHAPŠENA TIJANA AJFON! ILEGALNO POKUŠALA DA PREĐE GRANICU - ŠOK! Uhvaćena sa 3 DRUGARICE - osumnjičena za PROSTITUCIJU

 

Tijana Ajfon je pokrenula svoj sopstveni biznis, a tom prilikom dobila je buket zlatnih ruža, čime se odmah pohvalila na Instagramu.

Ona je ovaj poklon navodno dobila od svog navodnog dečka Andreja Kalezića, koji je krajem aprila za "Alo" progovorio o njihovoj romansi:

 

- Istina je da smo Tijana i ja u vezi, a upoznali smo se pre četiri godine na jednom događaju. Međutim, tada je sve ostalo samo na tome. Možda bi mnogi pomislili da me je kod Tijane privukao fizički izgled, ali istina je potpuno drugačija. Tijana je iskrena osoba puna ljubavi, a ja je nisam osvojio ni parama ni skupocenim automobilima. Privukla nas je obostrana pozitivna energija. Imam ozbiljne namere sa Tijanom, a koliko će naša veza trajati, to zavisi samo od nje. Nikada se nisam stideo da javno pokažem svoje emocije, pa nema razloga ni sada da ih prikrivam. U vezi mi jedino smeta kada je moja partnerka ljubomorna, kada pravi bespotrebnu dramu i scene, a verujem da ona to neće raditi jer je svesna sebe - rekao je on tom prilikom.

EKSKLUZIVNI SNIMAK HAPŠENJA! Tijana Ajfon privedena zbog PROSTITUCIJE - upali u kuću! ŠOK SCENE SA LICA MESTA! (VIDEO)

Andrej Kalezić se sada oglasio na svom Instagram profilu i demantovao da je ikada bio u vezi sa starletom:

Foto: printscreen instagram

Svi koji mene poznaju znaju šta je istina, a šta ne. Nismo bili u vezi niti imam vremena trenutno za ljubav. Žao mi je što dozvoljava sebi da u takve situacije dolazi kao i natpise, da se o njoj tako piše. Svako ima pravo da bira u životu na koji način će da ga vodi, pa tako i ona, pa smatram da niko nema pravo da se u to meša. Sve što ću reći vezano za nju jeste da je stvarno dobar i iskren prijatelj. A što se tiče moje izjave, rekao sam i to je bila šala, a počela je preko društvenih mreža. Ali isto tako, i na autobusu piše "Lasta", pa ne leti - završio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tomas gustafsson

pre 3 godine

Добро бре,момак, шта си запенио? Волиш те што имају пластично виме ко балон,тупе фаце, и уста ко да их је Тајсон тукао целу ноћ по лабрњи! Па шта сад? Сам их бираш!Ниси ни први ни последњи коме је женска курава!

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija