• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

30.05.2020

15:34

SVETSKI MEDIJI BRUJE O SKANDALU TIJANE AJFON! Britanci pišu o starletinom HAPŠENJU ZBOG PROSTITUCIJE

Estrada

SVETSKI MEDIJI BRUJE O SKANDALU TIJANE AJFON! Britanci pišu o starletinom HAPŠENJU ZBOG PROSTITUCIJE

Podeli vest

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, jedna je od 30 uhapšenih osoba u raciji koju je sprovela policija Republike Srpske u okolini Bijeljine

Nakon saznanja da je na kontroverznoj žurki bio i poznati fudbalski sudija Slavko Vinčić, počeli su da pišu i britanski mediji i to poznati tablod "The Sun".

IMA SE, MOŽE SE! Tijana Ajfon dobila AUTOBOMBIL OD 380.000 EVRA I SAT OD 25.000 EVRA! Živela kao kraljica, a evo ko ju je "KITIO ZLATOM"!

KO JE JE*O, JE*O JE, ONA SUTRA ODE U ZATVOR! Pevačica RAZVEZALA JEZIK, pa BRUTALNO prozvala Tijanu Ajfon!

Pomenuti tabloid je izneo sve detalje hapšenja, te istakao da slovenački fudbalski sudija je bio prisutan tokom velikog hapšenja u BiH, gde je policija zaplenila oružje i kokain, ali ističu da nije bio organizator, da je priveden kao svedok, kao i da je ubrzo pušten.

Foto: instagram/ticamaksimovic

U tekstu se najviše piše o sudiji Slavku Vinčiću, jer je on ove sezone sudio nekoliko mečeva u Evropi klubova iz Velike Britanije, Liverpula, Mančester Sitija i Glazgov Rendžersa.

Podvlači se sa da je Vinčić nije bio među organizatorima žurke na kojoj je Tijana Maksimović sa prijateljicama trebalo da intimno zadovoljava 26 muškaraca.

Podsetimo, srpska rijaliti-zvezda Tijana Maksimović, pokušala je sa preostalim devojkama da pobegne u Srbiju preko Drine, a tome su prethodile orgije u raskošnoj vikendici, a, osim za organizovanu prostituciju, 28 uhapšenih odgovaralo je i za zloupotrebu oružja i narkotika, što sve stoji u navedenom britanskom mediju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija