• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2020

16:11

TIJANA AJFON NA POLIGRAFU OTKRILA JEZIVE DETALJE! Sve PRIZNALA - Uhvatio me je za VRAT, govorio je da sam K*RVA i hteo da me PONIZI (VIDEO)

Estrada

TIJANA AJFON NA POLIGRAFU OTKRILA JEZIVE DETALJE! Sve PRIZNALA - Uhvatio me je za VRAT, govorio je da sam K*RVA i hteo da me PONIZI (VIDEO)

Podeli vest

Ispričala strašnu životnu priču

Glavna tema svih medija ovih dana jeste starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon.

Tića je uhapšena prošle srede u okolini Bijeljine, a osumnjičena je za podvođenje i organizovanu prostituciju.

ONE RADE MNOGO VIŠE OD TIJANE AJFON! Bivša zadrugarka šokirala PRIZNANJEM - Dolaze kod Tiće da se sunčaju za DŽ, a onda brišu slike sa NJOM! (FOTO)

Ajfonka je bila takmičar rijalitija "Parovi", kada je jednom prilikom na poligrafu ispričala jezivu priču o svom životu.

Foto: printscreen

Tijana je tada dobila pitanje "Da li je ikada abortirala?", a nakon što je dala odgovor, usledila je potresna ispovest nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Starleta je tada priznala da je imala spontani pobačaj i to sa dečkom kog ne pamti po dobrome, i kome nije želela ni ime da spomene.

26 MASNIH, DEBELIH LIKOVA DA TE J*BE, da bi kupila KRPICE! Manekenka žestoko isprozivala TIJANU AJFON - progovorila o STARLETAMA I DROGAMA

- On ne zaslužuje ni prvo slovo imena da mu spomenem. Kada je shvatio da imam para, samo me je iskorišćavao. A kada je jednom shvatio da sam ga slagala i nisam bila u stanu iako sam mu rekla da sam tamo, napravio mi je haos. Uhvatio me za vrat i davio, govorio je da sam kurva jer je hteo da me ponizi - priznala je Tijana.

Foto: Instagram

Nakon nekog vremena, Tijana je primetila krvarenje i otišla kod ginekologa, koji joj je rekao da je imala spontani pobačaj.

- Kada sam ga posle nekog vremena videla, rekla sam mu da sam bila u drugom stanju, a on je rekao: "Nisi bila sa mnom!" To me je naročito pogodilo - priznala je Tijana, napomenuvši da je ovo bilo veoma teško iskustvo za nju, i da je priču otkrila samo nekolicini ljudi, a sve poslušajte u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija