• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

03.06.2020

15:19

ZATEKAO SAM ANU SEVIĆ SA DANIJELOM, NE ZNAM KAKO SAM MOGAO DA LEGNEM PORED NJE! Brutalno iskrena ispovest Darka Lazića za HIT INFORMER!

Estrada

ZATEKAO SAM ANU SEVIĆ SA DANIJELOM, NE ZNAM KAKO SAM MOGAO DA LEGNEM PORED NJE! Brutalno iskrena ispovest Darka Lazića za HIT INFORMER!

Podeli vest

Nikad otvoreniji!

Malo ko sa 28 godina može da se pohvali filmski burnim životom kakav ima Darko Lazić ili da se požali na takav život. Tek što je postao punoletan doživeo je neverovatnu slavu, zarađivao ogroman novac, trošio ga nemilice na devojke i poroke. Oženio se šest godina starijom koleginicom Anom Sević i doživeo, kako sam priznaje, najveću izdaju u životu kada ju je uhvatio na delu sa njenim sadašnjim dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

Pre nego što je našao svog anđela, Marinu Gagić, morao je da prođe kroz jedan loš brak. Oženio se koleginicom Anom Sević kada je imao samo 23 godine. Pevačica je bila u drugom stanju, a pred matičara su stali tajno. Dobili su ćerkicu Lorenu, međutim, njihov brak je od početka bio propraćen brojnim skandalima, koji su ih na kraju doveli do razvoda.

- Nije moglo drugačije sa Anom, ali sam ja to morao da vidim mnogo ranije. Što sam želeo bolje, išlo je sve gore. Svoje nezadovoljstvo, nervozu, bes pokušavao sam da rešim na neke loše načine i kanalio sam se još više. Ne mogu da kažem da su samo moji poroci bili problem, niti želim nju da okrivim za sve. Krivi smo oboje.

 

Pevač ipak priznaje da mu je krivo što je Sevićeva mesecima krila da ima drugog muškarca. Kako Lazić tvrdi, Ana je dugo bila u paralelnoj vezi sa njim i svojim sadašnjim verenikom Danijelom Nedeljkovićem.

- Znao sam da me vara i ćutao da vidim dokle će to da ide. A samo je trebalo da mi kaže: "Ja sam se zaljubila." Hiljadu puta sam je pitao, poricala je. Svi su znali, pa i ja, a ona se pravila luda. Ceo grad me je ismevao. Na kraju sam pozvao njega i pitao da li je sa mojom ženom. "Ne, druže, taman posla", govorio mi je. "Nemoj biti pi*ka, reci mi. Nemoj da pravi majmuna i od mene i od tebe. Ako ste zajedno, zajedno ste", ubeđivao sam ga, ali je sve poricao - priseća se folker jednog od najmučnijih perioda u životu.

Foto: HIT dodatak/informer

Trudio se da vodi normalan život, da veruje svojoj ženi, ali ga je sumnja stalno izjedala:

- Ne znam kako sam mogao da legnem pored nje i da se pravim lud. Valjda mi je samo Lorena bila u glavi i to da će ona ostati bez porodice. Na kraju sam morao sam da se uverim, da ih uhvatim na delu. Bilo mi je mnogo teško, jer sam znao da više neću svakodnevno gledati ćerku kako odrasta.
Pobednik "Zvezda Granda" tvrdi da mu Ana nije bila neverna samo zato što se zaljubila već i da je pre Danijela imala vanbračne afere:

- Prešao sam joj i preko još jedne prevare. Taj momak mi je priznao i ne zameram mu. Nije mi on kriv, nego ona.

KOMPLETNU ISPOVEST ČITAJTE U DANAŠNJEM HIT INFORMERU!

Foto: Informer




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 3 godine

Nije svako za brak. Pogotovo muškarac koji sazreva tek posle 35-te godine života. Nažalost pojedinci se odlučuju za brak zbog seksualne privlačnosti i saznanja da je budući partner veoma dobro trenutno materijalno situiran. Novac se često neplanirano potroši ili novi ne zaradi, a seksualna privlačnost se brzo izgubi - i tu je kraj. Za brak je potrebna prava ljubav, razumevanje, tolerancija, obostrano poštovanje i zajedničko planiranje budućnosti. Što se pomenutog para tiče, ne zna se ko je od njih lošiji kandidat za ozbiljnu bračnu vezu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija