• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

03.06.2020

23:30

POČELI RADOVI NA KARLEUŠINOJ VILI OD 2,5 MILIONA EVRA! Nećete verovati šta sve sadrži pevačicin LUKSUZNI DOM: Osam soba, sauna, teretana... Ali to nije SVE!

Estrada

POČELI RADOVI NA KARLEUŠINOJ VILI OD 2,5 MILIONA EVRA! Nećete verovati šta sve sadrži pevačicin LUKSUZNI DOM: Osam soba, sauna, teretana... Ali to nije SVE!

Podeli vest

Nije štedela!

Radovi na vili koju su Duško Tošić i Jelena Karleuša kupili od Dragana Stojkovića Piksija pre skoro dve godine, konačno su počeli.

 

 

Pop pevačica je imala posebne zahteve kad je enterijer u pitanju, tako da će sigurno potrajati, a kada radnici nisu na poslu, o kući i dvorištu brine čuvar. Pošto će leto, bila vila gotova ili ne, baškarenje u bazenu neće izostati, tako da očekujemo vrele fotke kojim će nas Jelena uskoro počastiti iz tog dela vrta.

PEVA NA SAV GLAS! Pogledajte koja pesme je Anastasiju NAJVIŠE POGODILA - ne ispušta ČAŠU iz ruke, zagrlila TETKE i SLAVE! (VIDEO)

 

 

 

Kako se pisalo, vrednost ove vile je oko 2.500.000 evra. Navodno sadrži četiri velika kupatila, osam soba, saunu, teretanu, bazen ispred kuće, veliko dvorište i svašta još.

Inače, u adaptaciju vile nakon kupovine pevačica je već uložila oko milion evra, a o svojim planovima je kratko rekla.

- Ovo je naš novi dom koji će se uskoro renovirati. Korona nas je malo usporila u tome, ali od ponedeljka kreće renoviranje. Ovo je poslednji put da izgleda ovako - rekla je Karleuša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija