• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2020

13:48

PRVA FOTKA CECINOG MEZIMČETA! Instagram GORI zbog KOSE DETETA! (FOTO)

Estrada

PRVA FOTKA CECINOG MEZIMČETA! Instagram GORI zbog KOSE DETETA! (FOTO)

Podeli vest

U proteklih nekoliko dana rode su i te kako nadletale estradno nebo.

Podsetimo, Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su sina Željka, Željko Mitrović je dobio unuku Emili, a Elena Milenkovska je donela na svet sina Maksima. Njima se u toku jučerašnjeg dana pridružila još jedna učesnica "Zvezda Granda" - Svetlana Ceca Đukić.

DANAS NJIH DVOJE STAJU NA LUDI KAMEN U ZADRUZI! Svadba u Šimanovcima samo što nije počela, a Veliki šef ih IZNENADIO OVOM ODLUKOM!

Iako se novopečena mama još uvek nije oglašavala putem društvenih mreža, njena sestra Ivana je sa svima podelila lepe vesti, a sada je objavila i fotografiju Cecine naslednice.

CECA na početku karijere nije živela u vili na DEDINJU, već OVDE! LJUDI SU SE SKUPLJALI ISPOD NJENOG PROZORA I PEVALI OVAJ NJEN HIT!

Podsetimo, Đukićeva je ćerki dala ime Jana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija