• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

08.06.2020

16:30

SAD JE SVE JASNO! Šabanov sin SMUVAO Aleksandru Mladenović - pojavio se na rođendanu sa BOGATIM POKLONOM, pa je PRILJUBIO UZ SEBE!

Estrada

SAD JE SVE JASNO! Šabanov sin SMUVAO Aleksandru Mladenović - pojavio se na rođendanu sa BOGATIM POKLONOM, pa je PRILJUBIO UZ SEBE!

Podeli vest

Na rođendanu se nisu razdvajali.

Aleksandra Mladenović i Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, zajedno su već mesec dana. Iako se trude da ljubav kriju od očiju javnosti, to im nije pošlo za rukom. Pevačica je prošle nedelje upriličila proslavu 26. rođendana u jednom restoranu, a na kojem se, na iznenađenje svih, pojavio i Šaulić.

Foto: informer.rs/Danica Božović

IMA NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU I VANBRAČNO DETE! Ove detalje iz života Marinka Rokvića sigurno NISTE ZNALI!

Tokom slavlja Mihajlo nije skidao pogled sa lepe Aleksandre, a njihovi prijatelji, koji su dobro upućeni u ovu vezu, kažu da su jedno u drugo zaljubljeni kao tinejdžeri.

Da Šaulić pevačicu prati u stopu, dokaz je i to što je bio na njenom prvom nastupu nakon vanrednog stanja. Aleksandra je u subotu veče nastupala na jednom beogradskom splavu, a Šabanov naslednik je bio s Kijom Kockar i prijateljima u blizini bine.

EVO KAKO JE BILO NA SLAVLJU KOD RAŽNATOVIĆA! Popularna pevačica otkrila DETALJE - "Veljko je bio najveseliji..." Progovorila i o BAKŠIŠU!

Prema rečima izvora, kada se nastup završio, Aleksandra i Mihajlo su zajedno otišli kući. Inače, njih dvoje su se upoznali slučajno, i to nekoliko dana pre nego što je ukinuto vanredno stanje. Aleksandra je u februaru raskinula vezu s dečkom kojeg nije želela da predstavi javnosti.

Foto: Informer.rs/Danica Božović

Sa druge strane, Mihajlo je raskinuo veridbu s dugogodišnjom izabranicom Danijelom Mandić. Mihajlo i Danijela imali su, podsetimo, zakazanu svadbu za jun 2020. godine, ali su, iznenadivši sve prijatelje i članove porodice, doneli odluku da na vezu stave tačku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija