• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

07.06.2020

22:23

TUČA U TITELU! VELJKO RAŽNATOVIĆ U POLICIJI!

Estrada

TUČA U TITELU! VELJKO RAŽNATOVIĆ U POLICIJI!

Podeli vest

Veljko Ražnatović je oko 16h u Ulici Laze Kostića u Titelu navodno pretukao Stevana K. starog 36 godina

Navodno je došlo do svađe, kada je Kirćanski sa prijateljima i trubačima išao po Titelu i pozivao svatove za svadbu. U jednom trenutku došlo je do raspave između Kirćanskog i Ražnatovića, koja je okončana tučom.

VRIŠTI, URLA, OTRČALA NA VRATA! Luna pobegla iz Miljkovićevog zagrljaja - kao POMAHNITALA VIKALA: "NAPADAJU ME"! (VIDEO)

Foto: Informer/Zoran Sinko

Stevan je prevežen u KC Vojvodina u Novom Sadu, a Veljko je zadržan na licu mesta. Obavešteno je nadležno Tužilaštvo. Istraga je u toku.

Foto: informer.rs

EVO KAKO JE BILO NA SLAVLJU KOD RAŽNATOVIĆA! Popularna pevačica otkrila DETALJE - "Veljko je bio najveseliji..." Progovorila i o BAKŠIŠU!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Daca

pre 3 godine

Sedi kod majke u tvoju kucu i nadji svoj mir sa porodicom.Sta ces u Titel a juce si postao otac,svasta ima na ovom svetu.Nigde nikog u kamenoj kuci.

Lazni Bot

pre 3 godine

Izem ti zemlju gde je sin kriminalca glavna zvezda

milankukic

pre 3 godine

dokle ce drzava da zmuri na postupke porodice raznjatovic nije to ptvi put taj kabadahija je jednom prilikom tuko decka sto je pogledao prema njemu kad je bio na balkonu

dragan

pre 3 godine

kakvo drvo takav klin....kakav tata takav sin...........

halile

pre 3 godine

Pa šta očekivati! Smorili ste sav normalan svijet pričama o šljamu i njihovom slavlju! Nije mu ni tata bio bolji! Al namjeriti se treba na ravnopravnog sebi, stoka neiživljena!

Boris

pre 3 godine

Џибер био вазда ,вазда и остао

Mara

pre 3 godine

Mislim da je narodu puna glava vise, rodio se Sin. Nek je ziv i zdrav, koga zanima 100 hiljada evra potrosenih od strane Cece, u ovim teskim vremenima , narod nema za hljeb, svaki dan. Puna glava vise te hvale, i ostala rodjena djeca imaju vrijednost. Veljko je osto ono sto je bio,nasilnik. Dali drugi spavaju kad oni prave buku u Bg i Titelu.

Goran

pre 3 godine

Wow, koji intelekt, koji uzor!!!! Vi srbi zaista imate cime da se dichite, ovo ja za udzbenike. Napolje Desanka, dolazi Veljko ......

Djoka Vatreni

pre 3 godine

Baba Ceca ce sve reshiti, sta bi bilo tek da je ovaj novo peceni otac i mulac dobio batina do nesvesti? Koliko su samo ova dobili maha.

Johan

pre 3 godine

Pa ipak je on bokser, mora tu i tamo da pokaže kako je faca, a nema boljeg, već da povremeno prebiješ nekog, ako je moguće bez ikakvog razloga, ili bar da bude što gluplji razlog. Srećno vam, sa zetom, braćo.

Tierischer als jedes Tier

pre 3 godine

Zato svi napuštaju Srbiju . Vladaju oni koji postavljaju komisije da izbace Desanku Maksimović iz škola, a ubacuju u lektiru Svetlanu Ražnatović, nepismenu pevaljku. Nema drugog rešenja, nego uzeti dokumenta i otići iz ove zone sumraka.. Tschüß!

Aca

pre 3 godine

Bahato ponašanje porodice Ražnatović, po ko zna koji put. Drugoga bi odmah uhapsili, a on mirno šeta.Gde on živi? Dobio dete i misli da kada ono spava, ne sme niko da prođe ulicom. Kada se dete rodilo, na Dorćolu i ispred kuće na Dedinju su bili trubači. Zar se tada nije zapitao da možda neka beba (dete-bolesno ili starija osoba) spava i da nekome glasna muzika smeta, Ne. Tada to nije bilo bitno.Sram ga bilo. Kao i mnogo puta do sada, neće odgovarati, jer je on sin "srpske majke". Hade baš da vidimo kako će se ovo završiti. p.s. A hajde baš da vidimo da li ćete ovaj moj komentar objaviti.

deja

pre 3 godine

Ma naravno "neduzan" novopeceni tata a VI ga velicajte i dalje (kao buduceg kabadahiju i sliedziju) Dobro odelo, kola i NOVAC ne cine pravog coveka....

gago

pre 3 godine

Ovih dana preterase povodom nekih radosnih dogadjaja.Zaboravlja da batiba ima dva kraja.

zoran

pre 3 godine

Običan siledžija i dripac...mora da pokaže da je Arkanov sin.

Aleksandar222

pre 3 godine

Kako nisi na mene naleteo a tek mi je 22 -moj veljko mamin sine

Stevo Nakurcov

pre 3 godine

Kaze Srpski narod :Ne pada iver daleko od klade

Đura

pre 3 godine

Došao u Titel da se mangupiše,neka se tako ponaša u BG.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija