• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

10.06.2020

14:15

SLOBINA TAŠTA PRODAJE PEŠKIRE I POSTELJINU! Jelenina majka radi na PIJACI, a evo šta je rekla BUDUĆEM ZETU!

Estrada

SLOBINA TAŠTA PRODAJE PEŠKIRE I POSTELJINU! Jelenina majka radi na PIJACI, a evo šta je rekla BUDUĆEM ZETU!

Podeli vest

Tašta Slobe Radanovića Beba Đuričanin radi na Đeram pijaci. Majka Jelene Đuričanin, koja će se za Pinkovu zvezdu udati 19. septembra, ima tezgu na kojoj prodaje peškire i posteljinu, a kako sE čulo od njenih kolega, veoma je vredna i nikad se ne hvali da ima poznatog zeta

Gospođa Beba na pijaci je tri puta nedeljno - utorkom, četvrtkom i subotom, a često joj pomaže druga ćerka Maja. Već na samom ulazu baka Milunka je pokazala gde se nalazi Bebina tezga.

"OVO JE NAJSUJETNIJA EMISIJA!" Amidžić ŠOKIRAN! Hoće da NAPUSTE STUDIO! KIJA SE UKLJUČILA U PROGRAM, ovo se do sada NIJE DESILO - Ja NE PRIPADAM OVDE! (VIDEO)

(VIDEO) PREMIJERNO SAMO NA INFORMER.RS! Dragana Mirković objavila pesmu “Hej ljubavi bilo čija”

- Kako ne znam Bebu. Ma, odlično je znam. Idite pravo pa desno i naći ćete je na tezgi, čini mi se da je na sredini. Ona je jedna lepa žena s plavom kosom i snenim očima. Ćerka Jelena liči na nju. Ista je majka, samo što ima drugu boju kose. Idite slobodno, jako je ljubazna žena i srdačno će da vas dočeka. Dolazite zato što je to Slobina tašta? Nikad se nije time hvalila. Skromna je i poštena žena. Svi kod nje vole da kupuju peškire - kaže ljubazna baka Milunka.

Foto: TV Pink printscreen

- Drago mi je što ste došli, ali ja ne volim da se snimam i slikam. Nisam ja iz tog sveta. Volim svoj posao i lepo radim sa svojim mušterijama - sa osmehom je rekla Beba. Taj dan, kako nam je kazala, bio je poseban. Slobinoj tašti je baš prošle subote kad smo je posetili bio rođendan. - Baš danas mi je rođendan, a vi ste me iznenadili. Ne znam šta bih rekla. Pratim medije, čitam, ali nisam neko ko bi voleo da bude deo javnog života. Meni je ovako baš lepo u tajnosti. Ja živim drugačijim životom - skromno je rekla.

Nezaobilazno pitanje bilo je o zetu Slobi, o kojem ima samo reči hvale.

- On je divan dečko. Zaista samo reči hvale imam za njega. Svojoj ćerki se ne mešam u izbor i mogu samo da im pomognem koliko umem i imam. Nije dolazio ovde na tezgu, a i nema razloga. On zna gde radim. Njih dvoje kreiraju sami svoj život. Kao majka mogu samo da ih podržim. Ne bih mnogo da pričam na tu temu, ipak su to privatne stvari - kaže Đuričaninova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija