• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

10.06.2020

18:12

JA SAM MRTVA ŽENA! Goca Božinovska PRESTRAVLJENA nakon vesti da Ceca i Veljko imaju koronavirus - Isteraću Mirka iz kuće ako je ZARAŽEN!

Estrada

JA SAM MRTVA ŽENA! Goca Božinovska PRESTRAVLJENA nakon vesti da Ceca i Veljko imaju koronavirus - Isteraću Mirka iz kuće ako je ZARAŽEN!

Podeli vest

Uplašila se!

Goca Božinovska kaže da neće grom u koprive i da nema nameru da se testira na COVID-19. Čim je čula da je njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović i njen sin Veljko Ražnatović pozitivni na koronu, odmah je uzela toplomer i sinu Mirku Šijanu i snajki Bojani Rodić izmerila temperaturu. 

ZBOG STEVANA FRIZERA SU MORALE DA SE TESTIRAJU! Ove dve pevačice su se ALARMIRALE nakon vesti da je CECA POZITIVNA! Čekaju rezultate!

Foto: printscreen/tvpink

Međutim, Goca smatra da je taj virus bezazlen i da ne treba širiti paniku bez potrebe. 

''DOĐITE NA KORONICU...'' VELJKO I CECA zajedno u izolaciji, OBJAVILI SNIMAK - ''Ne moramo više da nosimo masku!'' (VIDEO)

- Kakva crna korona. Znate koliko ljudi je na nogama preležalo taj virus. Šta se sad podigla tolka prašina. Nisam se testirala i nemam nameru, a ni moj sin Mirko. Ako ima koronu ima da ga isteram iz kuće. Šalu na stranu, on i moja Bojana pucaju od zdravlja. Rumena, lepa deca, kakav virus. Evo sad sam im merila temperaturu, oboje imaju 36,2. I da dobiju koronu, to je sad moderno. Evo ja nemam temperaturu ni do 36, ja sam mrtva žena, počela sam da se hladim. Nosila sam tri hektara zemlje, kakva korona, ja se ubijam od psla preznojim se i sve izađe iz mene. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija