• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

13.06.2020

13:18

EVO GDE ĆE SE PORODITI SOFIJA MILOŠEVIĆ! Nakon što je saznala da će dobiti SINA, manekenka otkrila i TERMIN!

Estrada

EVO GDE ĆE SE PORODITI SOFIJA MILOŠEVIĆ! Nakon što je saznala da će dobiti SINA, manekenka otkrila i TERMIN!

Podeli vest

Sofija Milošević otkriva da nosi dečaka, kao i da ona i Luka Jović planiraju veliku porodicu.

Sofija Milošević otkriva da Luka Jović i ona čekaju sina, kao i da već planiraju drugo zajedničko dete!

Manekenka, koja je u petom mesecu trudnoće, i njen izabranik, fudbaler madridskog Reala rešeni su da imaju veliku porodicu.

Foto: printscreen instagram lukajovic

Kladili se u pol 

- Luka već planira treće dete, a ja drugo. Bio je presrećan kada sam mu saopštila da sam trudna. On je prošle godine postao Davidov otac i njegovo iskustvo mnogo mi znači u momentima kada brinem da li će trudnoća proći dobro - priča manekenka za magazin "Helou", i dodaje da očekuju dečaka:

MAJA SMRŠALA 9 KILOGRAMA - NEĆETE VEROVATI KAKO SADA IZGLEDA?! A evo šta je pevačica još promenila na SEBI! (FOTO)


- Prvo pa muško! Luki će ovo biti drugi sin. On je od početka moje trudnoće tvrdio da ću roditi sina. Čak smo se i kladili i naravno da je on dobio opkladu.

Sofija kaže da će se poroditi van Srbije, ali još ne zna gde.  

- Porodiću se u septembru, najverovatnije u Španiji ili u Njujorku. Lukin posao je takav da situacija može potpuno da se promeni i da završimo i u nekoj trećoj zemlji - priča atraktivna manekenka.


Miloševićeva se prisetila kako se zaljubila u osam godina mlađeg fudbalera.

- Luka je prelep dečko! Zaljubila sam se u njega kada sam ga prvi put videla sa sinom Davidom. I Luka i ja smo oboje detinjasti i stalno se šalimo i smejemo - kaže manekenka, i ističe da se u početku trudila da njihovu vezu drži podalje od medija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on May 15, 2020 at 1:06am PDT

 

Maratonski razgovori 

- Dugo sam pokušavala da sakrijem našu vezu daleko od očiju javnosti. Nas dvoje smo se prvo sprijateljili, pa tek onda počeli da se zabavljamo. Pre nego što smo se smuvali telefonom smo razgovarali i po pet, šest sati dnevno. Još u to vreme smo shvatili da imamo slične poglede na bezbroj stvari i da ćemo se lepo slagati - priseća se Sofija.

Krivo mi je što ne mogu da obučem sve što poželim

Sofija kaže da joj najteže pada što u trudnoći ne može da obuče sve što poželi.

- Još se navikavam na to da ne mogu da obučem nijednu suknju ili farmerke koje sam ranije nosila. Lagala bih kada bih rekla da nema dana kada se pogledam u ogledalo i ne dopada mi se ono što vidim. Luka mi na to odmah kaže: "Nisi debela, već trudna i lepa si" - priča manekenka. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija