• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

14.06.2020

15:53

NE MORA NIKAD MIKROFON DA UZME U RUKE! Mile Kitić se OBEZBEDIO, evo kolika mu je PENZIJA! Od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Estrada

NE MORA NIKAD MIKROFON DA UZME U RUKE! Mile Kitić se OBEZBEDIO, evo kolika mu je PENZIJA! Od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Podeli vest

Mislio je na svoju budućnost!

Pevač Mile Kitić ima iza sebe karijeru od četiri decenije, a njegova zarada je i više nego zadovoljavajuća.  

PAO POLJUBAC! Mili MUVAO Kiju iza scene - ovo niko NIJE VIDEO! Evo šta se desilo pre nego što ih je POLICIJA ZAUSTAVILA! (FOTO)

Naime, pevač je na vreme msilio o svojoj budućnosti te je sebe obezbedio do kraja života, jer po navodima medija, on prima nemačku penziju u iznosu od čak 1.600 evra.

Foto: Printscreen You Tube/Mile Kitic

Kitić je, navodno, porez u Nemačkoj počeo da plaća 1994. jer je jedino tako mogao da dobije radnu vizu za celu Evropu, ne računajući da će jednog dana imati i dodatnu korist od toga. Plaćao je namete paušalno, što je na godišnjem nivou u Nemačkoj oko deset hiljada evra.

CECA DANAS SLAVI ROĐENDAN! Otvorila dušu o NOVOJ LJUBAVI, a EVO kako sada gleda na OBRAČUNAVANJE SA ČEDOM JOVANOVIĆEM!

Pre nekoliko godina Mile Kitić pričao je o plaćanju poreza, kada je davao iskaz u Poreskoj upravi:

- Ja sam se jednom opekao i od tada vodim računa. Iako nije bila moja greška, devedesetih sam zbog neplaćanja poreza morao da izmirim dug od 100.000 maraka sa kamatom. Inače, sad uredno plaćam porez u Nemačkoj, prema kojoj imam tu obavezu bez obzira na to gde nastupam, jer tamo imam prijavljeno mesto boravka - rekao je Kitić. 

Foto: Zoran Sinko




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija