• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

19.06.2020

07:35

DARA SE POHVALILA: "Na estradi samo ja vozim auto od 270.000 EVRA!" Voli da CEPA PO GASU, a evo šta radi svaki put kad je ZAUSTAVI POLICIJA!

Estrada

DARA SE POHVALILA: "Na estradi samo ja vozim auto od 270.000 EVRA!" Voli da CEPA PO GASU, a evo šta radi svaki put kad je ZAUSTAVI POLICIJA!

Podeli vest

Nikad iskrenija!

Dara Bubamara tvrdi da vozi najskuplji auto na estradi. Pevačica se pohvalila da je kupila najnoviji "mercedes AMG GT 63 S4 matik", koji je platila čak 270.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Apr 18, 2020 at 8:23am PDT

 

Bubamara je jedna od najangažovanijih pevačica - održava koncerte u salama širom sveta, ali ne odbija i tezge na privatnim proslavama. Dosta zarađuje i dosta troši, pa je sebe nedavno častila luksuznim četvorotočkašem.

MUZIČAR DOBIO GODINU DANA USLOVNO jer je tukao ženu! Ako ponovi delo, preti mu MNOGO OZBILJNIJA KAZNA!

 

- Ne pijem, ne drogiram se, ne izlazim, pa mogu da trošim na dobra kola! Zato i vozim auto od 270.000 evra! Možda ne bih bila toliki zaluđenik besnim kolima da nisam na estradi, gde je večita borba oko toga ko je najbolji. Svi pevači se takmiče, pa i ja - kaže popularna pevačica, koja se trudi da joj i ostale stvari budu markirane:

- Ranije sam želela obične cipele, a sada "zanoti". O satu nisam ni razmišljala, a danas hoću "roleks". Ušla sam u tu mašinu iz koje nema povratka!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Apr 29, 2020 at 1:24pm PDT

 

Gas do daske

Pevačica voli brzu vožnju jer, kako kaže, u dobrom autu nogu ne skidaš sa gasa! Tako je nekoliko puta uhvaćena da na autoputu, gde je dozvoljena maksimalna brzina od 130 kilometara na sat, vozi brže od 200!

- Volim brzu vožnju, ali nikad ne ugrožavam druge u saobraćaju. U gradu se pridržavam ograničenja, ali na autoputu cepnem po gasu! Za volanom sam kao muškarac - kaže Bubamara.

Sin joj kaže da je car

Dara priznaje da je često kazne zbog toga i ističe da je sva dugovanja izmirila.

- Kad mi napišu kaznu, odmah platim. Mada ponekad uspem da se izvučem na šarm. Kažem policajcima nešto, oni umru od smeha i puste me - iskrena je folk zvezda, koja je strast prema brzim četvorotočkašima prenela i na svog sina Konstantina.

- I on voli brzu vožnju! To je povukao na mene. Kosta mi kaže kako njegovi drugari stalno pričaju da sam car jer vozim tako dobra kola - kroz smeh kaže pevačica.

Dara: Nova pesma je ludilo!

Dara troši novac na skupe automobile, ali dosta ulaže i u karijeru. Tako je nedavno snimila pesmu i visokobudžetni spot, čija će premijera biti krajem meseca.


- Jedva čekam reakciju publike. Pesma je ludilo, uložila sam mnogo truda i energije da sve bude top! Ne bih ništa da otkrivam, jedva čekam da čujete - kaže Bubamara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija