• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.06.2020

16:48

ODUZELI MU DOZVOLU! Zaustavila ga POLICIJA - FOTKA SA LICA MESTA! Reper NASRED ULICE doživeo PEH, ovo ga je skupo koštalo! (FOTO)

Estrada

ODUZELI MU DOZVOLU! Zaustavila ga POLICIJA - FOTKA SA LICA MESTA! Reper NASRED ULICE doživeo PEH, ovo ga je skupo koštalo! (FOTO)

Podeli vest

Nije se nadao da će tako biti

Reper MC Stojan je doživeo veliku neprijatnost koju je podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Naime, njega je zaustavila policija u Minhenu, a on se požalio svima da će izgubi dozvolu. 

POZITIVNI SU NA KORONAVIRUS! Mirka i Vujadin zaraženi, oglasio se Amidžić - bila je kod njega u EMISIJI, evo šta je rekao VODITELJ!

Foto: printscreen instagram/mc_stojan

Stojke je na Instagramu objavio stori, gde se vidi policijsko vozilo i crni automobil oko kojih su se okupili ljudi.

- Zaustavila me policija, ode dozvola - napisao je on.

Pevač je nakon toga postavio još jedan video u kojem sedi u kabrioletu i daje gas. Na ovaj način MC Stojan je obavestio fanove da snima novi spot i pesmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7.5 L V 8 ?

Објава коју дели MC STOJAN (@mc_stojan) дана 18. Јун 2020. у 8:50 PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija