• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

19.06.2020

21:10

KAKAV LUKSUZ! Ceca nastavlja sa pripremama SOBE ZA SVOG UNUKA ŽELJKA, a evo kada će se Bogdana i Veljko USELITI U KUĆU!

Estrada

KAKAV LUKSUZ! Ceca nastavlja sa pripremama SOBE ZA SVOG UNUKA ŽELJKA, a evo kada će se Bogdana i Veljko USELITI U KUĆU!

Podeli vest

Nakon završetka radova, pevačica ide u Kipar

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je prošla pravi pakao prethodne dve nedelje. Nakon što je na svet došao njen prvi unuk Željko Ražnatović, pevačica je samo nekoliko dana kasnije saznala da su njen sin Veljko i ona pozitivni na koronavirus.

RASKOPČALA SE, CELE GRUDI ISPALE! Karleuša nikad provokativnija - uski kombinezon pokazao i VIŠE NEGO ŠTO TREBA! Malo se i PROVIDI (FOTO)

Nakon ponovonog testiranja, saznali su da su negativni. Veljko je odmah otišao u Titel, gde se nalaze njegova supruga Bogdana i sin Željko, a pevačica je ostala u svojoj vili na Dedinju. Sada, kako se navodi, ona nastavlja sa svim što je započela.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

- Ceca je preko telefona sprovodila u delo planove koji su se ticali izgradnje nove sobe za unuka Željka. Ponosna baka već mesecima oprema kutak u kući gde će boraviti naslednik kojeg je rodila snajka Bogdana, koja trenutno sa sinom i Veljkom živi u Titelu. Otežavajuća okolnost joj je to što poslednjih meseci vlada pandemija, te majstori nisu mogli sve da završe u dogovorenom roku, a još i kada se Ceca zarazila, sve je stalo kada su u pitanju dolasci u kuću. Čim sve bude završeno, Bogdana i Veljko će preći u Beograd u velelepnu vilu - kaže izvor i dodaje da pevačica planira da ode na Kipar, gde ima kuću:

Foto: printscreen instagram

STANIJA POKAZALA NOVI STAN - živeće VAN BEOGRADA! Nedavno je prodala jedan, PA KUPILA JOŠ BOLJI I LUKSUZNIJI! (FOTO)

- Sada kada su joj stigli negativni nalazi, Ceca će najverovatnije krajem meseca otputovati na Kipar kako bi uživala u svojoj vili, a postoji mogućnost da će sa njom poći i neki od članova porodice. Čim su otvorene granice, Ceca je htela da ode u svoju kuću na Kipru. Dok ne otputuje, potrudiće se da u potpunosti opremi sobu za naslednika, baš onako kako je planirala i da mu poželi dobrodošlicu u dom Ražnatovića što pre.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17