• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

24.06.2020

16:51

ANA NIJE PUSTILA LORENU DA DOĐE NA SLAVLJE! Darko Lazić otkrio zašto ćerka danas nije SA NJIMA - Pitao sam da je pusti, ali... Žurka u Rumi upravo POČINJE (VIDEO)

Estrada

ANA NIJE PUSTILA LORENU DA DOĐE NA SLAVLJE! Darko Lazić otkrio zašto ćerka danas nije SA NJIMA - Pitao sam da je pusti, ali... Žurka u Rumi upravo POČINJE (VIDEO)

Podeli vest

Pevač vidno raspoložen stigao u hotel

Pevač Darko Lazić danas proslavlja prvi rođendan i krštenje sina Alekseja, u luskuznom hotelu u Rumi.

OTVORILA SE! Milica Pavlović PRVA STIGLA NA SLAVLJE - evo šta je donela malom Alekseju NA POKLON! A ispred hotela je SAČEKALO OVO! (VIDEO)

Gosti su već počeli da stižu, a među prvima bila je pevačica Milica Pavlović. Kako izgleda i šta je donela na poklon pogledajte OVDE.

Sada je pristigao i ponosni otac Darko, vidno nasmejan i raspoložen. Pevač je rado popričao i sa novinarima.

(FOTO) PEČE SE OGROMAN VO ISPRED HOTELA! Evo kako Darko Lazić proslavlja prvi rođendan SINA Alekseja!

- Izabrao sam da na slavlju pevaju moja omiljena pevačica Živkica Miletić, orkestar Borka Radivojevića, Marko Gačić i Jelenu Gerbec. Nisam zvao malo kolega, već sam zvao sam samo one koje poštujem i volim, sa kojima se stvarno družim. Milica Pavlović je došla prva i oduševila me je. Treba da dođe Tanja Savić, Tamara Milutinović, Kaća Grujić, Aca Lukas, kuma Andreana Čekić naravno, Nadica Ademov i Mili - rekao je pevač, a na pitanje da li će doći njegov nekadašnji prijatelj i kolega Ljuba Aličić i da li su izgladili odnose, Lazić je rekao:

Foto: Marko Đoković

- To pitajte njega. Ja sa Ljubom nikakav problem nisam imao. Ne znam šta je on pričao. Ja ga izuzetno poštujem kao čoveka i pevača, on je velika legenda, tako da ja sa njim apsolutno nemam problem - priznao je Dare.

Sve je zanimalo da li će se pojaviti i njegova ćerka iz prvog braka Lorena, a Lazić je otkrio da ipak neće doći.

BRENIN SIN ZAPOČINJE NOVI BIZNIS! Viktor otvara LUKSUZNI RESTORAN U BEOGRADU, po uzoru na svetske lokale - Roditelji se NE MEŠAJU, ali me PODRŽAVAJU!

- Lorena danas nije sa nama. Pitao sam Anu da je pusti, ali je uplašena zbog korone i ne želi da je pušta na javne skupove. Ja za svoje dete moram da obeležim ovakvo slavlje, šta god da je u pitanju. Poštujem što neće da je pusti, ali će Lorena doći sutra kod nas kući, tako da će videti brata - izneo je pevač, a potom istakao da nema razloga za brigu, jer je sve organizovano na vrhunskom nivou.

- Sve je na vrhunskom nivou, meri se temperatura ispred hotela, ne bismo prepustili slučaju ništa - rekao je Darko Lazić, a celu izjavu poslušajte u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija