• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

25.06.2020

12:47

SRPSKI BONI I KLAJD! Evo KOLIKO NOVCA su uzeli Romana i Filip - ŠOK! Pevačica će biti DEPORTOVANA, a ovako će VRAĆATI DUG!

Estrada

SRPSKI BONI I KLAJD! Evo KOLIKO NOVCA su uzeli Romana i Filip - ŠOK! Pevačica će biti DEPORTOVANA, a ovako će VRAĆATI DUG!

Podeli vest

Isplivali novi detalji

Romana Panić i njen partner Filip M. uhapšeni su u Brizbejnu u Australiji zbog pljačke bankomata. Njih dvoje su koristili sofisticirani softver kojim su na tri bankomata čitali podatke i nezakonito prisvajali novac, oko 23.000 dolara, pišu australijski mediji.

SVUDA PO STANU IMA IKONE! Romana je uhapšena zbog KRAĐE, a ovo je njen dom u Beogradu - OGROMNI GARDEROBER, KLAVIR... Toliko sam NOVCA DALA... (FOTO)

 Srpski Boni i Klajd priznali su krivicu, Filip po 18 tačaka optužnice, a Romana za 16 i oni će, pored toga što moraju da vrate novac, morati u zatvor. Mrkajić je dobio 14 meseci zatvora, a Panićeva 12. Kako kaže izvor iz zemlje kengura koji navodno dobro poznaje zakon, pevačica će posle tri meseca izaći na slobodu, ali će biti na uslovnoj kazni još devet meseci, nakon čega će biti deportovana u matičnu zemlju.

Foto: instagram/romana_panic

- Kada izađe iz zatvora, moraće da ide jednom nedeljno u policiju da se javlja narednih devet meseci. Ne sme nigde da putuje niti da izađe van Kvinslenda. Kada istekne kazna, policija će je deportovati u Srbiju i biće joj trajno zabranjen ulazak u Australiju. Samim tim, posle će imati problema i bilo gde drugde da putuje, na SAD i Kanadu može da zaboravi - kaže izvor.

ODEM DO VRHA, PA SA VRHA DOTAKNEM DNO! Uhapšena Romana već dve decenije vodi BITKU SA OVOM BOLEŠĆU! A evo šta joj je bilo NAJTEŽE

On dodaje i da će pevačica, pošto će morati da vrati dug koji je nezakonito prisvojila, morati da radi dok je tamo.

- To se zove "community service", što znači da će morati da radi za državu. Kao dobrotvorni rad - da čisti javne površine, farba klupe u parku, čisti i briše grafite... Tu dnevnica nije velika i teško da će za devet meseci uspeti da vrati taj dug - priča izvor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
snimatelj

pre 3 godine

i ona se udala za bogatog biznismena bas kao i sve starlete . Mozemo da vidimo kako to u uspesnom biznisu ide , i Ana Nikolic se tako udala za bogatog narko dilera i videli ste kako je zavrsila u instituciji za psihicku depresiju i skidanje kilaze .

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija