• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com

27.06.2020

16:37

TIJANA AJFON I NJEN ADVOKAT IMAJU VIŠE OD POSLOVNOG ODNOSA! Slika govori više od hiljadu reči!

Estrada

TIJANA AJFON I NJEN ADVOKAT IMAJU VIŠE OD POSLOVNOG ODNOSA! Slika govori više od hiljadu reči!

Podeli vest

Ovo će biti šok za sve.

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, provela je skoro mesec dana u pritvoru zbog sumnje da je učestvovala u podvođenju nekoliko devojaka za prostituciju, ali i za nelegalno prelaženje granice u čamcu.

ŽELI KIJU KOCKAR ZA SNAJKU! Đani DIZAO KOCKAREVU u nebesa - Ona se OGLASILA i otkrila IMA LI NADE da mu se želja ostvari!

Foto: tv in/atv

Advokat Tijane Ajfon Miloš Stevanović uspeo da je da izvuče starletu na slobodu.

Ukoliko ste pomislili da njih dvoje imaju čisto poslovni odnos - prevarili ste se.

VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI! Stoja se TRANSFORMISALA - Vratila se u prošlost, pa OŽIVELA NEKADAŠNJI IMIDŽ! PODMLADILA SE! (FOTO)

Tijana je nedavno na svom Instagramu objavila snimak uz koji je napisala da joj je Miloš došao u posetu. Njihovi osmesi jasno govore da ovde nije samo posao u pitanju, već da su njih dvoje zapravo i prijatelji. Sada je jasno da to još jedan razlog zbog kojeg se Miloš toliko posvetio njenom slučaju.

Tijana Ajfon je po izlasku iz zatvora objavila sliku sa advokatom i zahvalila mu se na svemu što je uradio za nju. Fotografiju pogledajte ovde


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
eda

pre 3 godine

Pre će biti da su je mušterije sa visokih položaja izvukla iz zatvora.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija