• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

30.06.2020

11:45

ŠOK! ŽABAC BEZ DLAKE NA JEZIKU O KRISTIJANU: Krao je tepihe po Nemačkoj! Sakrio bi se u mišju rupu da PRIPUCA! Kuka kao PI*KA kad ga malo pritisnu!

Estrada

ŠOK! ŽABAC BEZ DLAKE NA JEZIKU O KRISTIJANU: Krao je tepihe po Nemačkoj! Sakrio bi se u mišju rupu da PRIPUCA! Kuka kao PI*KA kad ga malo pritisnu!

Podeli vest

Nebojša Tubić Žabac, kontroverzni biznismen, isprozivao je Kristijana Golubovića i nadenuo mu nadimak Kristijan Taster, jer , kako kaže, druka cimere u zatvoru

 -  On se busa da je radio velike poslove u Nemačkoj i Holandiji. On je krao tepihe, bre, i lustere tamo -  kaže Žabac i dodaje da je Kristijan samo "plašljiva duša koja bi se zavukla u mišiju rupu kada bi se pripucalo".

POTPUNO GOLA JELENA KARLEUŠA! Slikom ŠOKIRA - vide se CELE GRUDI i BRADAVICE, BEZ CENZURE! Plivala naga, pokazala i ZADNJICU - KAO JABUKA (FOTO)

ZVEZDA GRANDA PRETRPELA NASILJE! Poznata pevačica u SUZAMA - UDARIO ME JE! Napustila sam STAN i... Šok ISPOVEST O DEČKU BIZNISMENU!

Foto: printscreen RTV Pink

 - Kad bi čuo motornu testeru da radi on bi se usr.o od straha, a tek još da ga pocepa motorna testera. Mene je pogodio metak i ja sam trčao 300 metara i na kraju sam savladao protivnika. Nek majmun Kristijan potrči 300 metara, pa on neće moći da diše, on je truo. On je spolja gladac. a  iznutra jadac, truo je, ne kreće se i ne trči. U kojoj pucnjavi je on učestvovao? Gde je dobio metak? Nigde. Kad te pogodi jedan metak, ti si mrtav, a 20 metaka. On je lud i ne zna šta priča. Kad bi čuo pucanj, pobegao bi u mišju rupu. Samo zato je i ostao živ, jer se plaši svega - rekao je Žabac i dodao da se Kristijan "njega plašio i imao strahopoštovanje prema njemu".

 - Čovek koji kuka kao pi.ka kad ga malo pritisnu - kaže Žabac o Kristijanu Goluboviću, koji važi za legendu i jedinog preživelog iz filma "Vidimo se u čitulji" i rijaliti zvezdu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Tačno je da ima nedostatak hrabrosti taj dripac..provereno

Žaka Pero Laka

pre 3 godine

Ovaj Žabac kao da je neko i nešto,u stvari prava drukara od čovjeka.Karakter mu je nula.pa kad god izađe neki članak o nekome on sve zna.Ko je ko,gdje je bio,šta je radio sa kim se družio,sa kojom djevojkom ili muškarcem je bio,ada sve zna od svakome nešto.Ma kao da je bio stalno svaki dan svaki momenat sa tim ljudima.Eto kakav god da je Kristijan bolji je čovjek od ovog mutavog Žabca!! Od kada je povrijeđen u glavu nijesu mu sve niti čiste, i vjerovatno dobio moć da mašta i sanjari

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija