• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

02.07.2020

17:56

PROSLAVIO IH HIT ''CIPELE'', a sad mu se ne javlja! Andreana Čekić MISTERIOZNO prekinula KONTAKT sa Emirom, EVO ŠTA ON KAŽE!

Estrada

PROSLAVIO IH HIT ''CIPELE'', a sad mu se ne javlja! Andreana Čekić MISTERIOZNO prekinula KONTAKT sa Emirom, EVO ŠTA ON KAŽE!

Podeli vest

Krivo mu je!

Jedan od najvećih hitova 2018. godine bila je pesma "Cipele" Andreane Čekić i njenog kolege Emira Đulovića, sa kojim više ne komunicira.

LUNA VODI RAT SA ANABELINIM FANOVIMA! Morala je da se OGLASI - Isplivao KOMPROMITUJUĆI snimak o kojem je REKLA OVO!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emir Djulovic official (@emirdjulovic_official) on Dec 27, 2018 at 9:53am PST

On demantuje da je došlo do svađe između njih, već jednostavno kaže da je ona odlučila da njih dvoje, uprkos velikom prijateljstvu i zajedničkom profesionalnom uspehu, ne razgovaraju.

DEVOJKAMA ĆE PASTI VILICE! Brajini sinovi su kao MANEKENI VISOKE MODE! Luku mešaju sa OVIM HOLIVUDSKIM GLUMCEM, dok Mateja...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emir Djulovic official (@emirdjulovic_official) on Mar 5, 2019 at 6:05am PST

- Velika je razlika između toga da nismo u kontaktu i da nismo u svađi. To je to. Sa mnom retko ko može da bude u svađi, tako da ne znam šta se dogodilo sa Andreanom Čekić. Nismo više u kontaktu njenom odlukom. Nije u kontaktu ni sa nekim od mojih saradnika. Ne bih sebi to dozvolio nikada u životu da je pljujem – objašnjava Emir.

UMRO JE... Zadrugarka SLOMLJENA od TUGE - Vodio je TEŠKU BORBU protiv KORONE! ''Ti si naša duša''! (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija