• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

03.07.2020

07:40

HIT INTERVJU! CECIN SIN IZ BOKSERSKOG KAMPA NA AVALI PORUČUJE: "Mama je spavala s orlom, a sada je jure golubovi! MOG OCA NIKO NEĆE MOĆI DA ZAMENI"

Estrada

HIT INTERVJU! CECIN SIN IZ BOKSERSKOG KAMPA NA AVALI PORUČUJE: "Mama je spavala s orlom, a sada je jure golubovi! MOG OCA NIKO NEĆE MOĆI DA ZAMENI"

Podeli vest

Mog oca nikad niko neće moći da zameni. Brinem da mi mama ne razmazi sina. Voleo bih da se rađa što više Srba i da svi imaju bar četvoro dece. Ja ću imati i više, poručuje Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović ugostio je ekipu Informera u bokserskom kampu na Avali, gde će se osam nedelja pripremati za mečeve zakazane u avgustu. Mladi bokser nam je ispričao kako se snašao kao otac i suprug, a na pitanje kad će se skrasiti i njegova mama Ceca, zamislio se i dao neočekivan odgovor:

- Ne znam da li će mama da nađe dečka. Ko može da spava pored orla, pa onda da leti sa golubovima?! Teško je to! Mog oca nikad niko neće moći da zameni!

Kakva je Ceca kao baka?

- Željko je za nju najlepši poklon. Ona i Anastasija se takmiče koja će više da bude sa bebom. Razmaziće ga! To me brine, ali kad poraste, postaviću neke granice.

Da li si priželjkivao sina?

- Odrastao sam bez oca i ceo život sam želeo da dobijem prvo muško dete. Znam kako ću sa dečakom, a sa devojčicom nemam pojma! Radikalan sam i da imam žensko dete, zaključao bih je u kulu! Bio bih gori od Nikole Koje u filmu "Mi nismo anđeli". On je ćerku makar puštao na splavove, a ja ne bih ni tamo!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@vladanbabic91 @jorgeluisfromata @bk_sombor Vidimo se u Nišu 29.08.2020 ?? #tigerblood #boxinglife

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Jul 2, 2020 at 5:55am PDT

 

Menjaš li sinu pelene?

- Da, i uživam tome, a žena ga kupa, jer sam u tom periodu na treningu ili sa psima. Malo se smejemo, malo plačemo, ali se mnogo volimo. Sada ima grčeve, pa ga nosim i ljuljam.

Planiraš li još dece?

- Bogdanu sam ubeđivao godinu dana da pravimo dete, ali nije bila spremna. Kad je poželela bebu, radili smo na tome i rodio se Željko. Ne planiram da stanem sa decom! U Srbiji je natalitet veliki problem i želim da svojim primerom pokažem da treba raditi na deci. Voleo bih da se rađa što više Srba i da svi imaju bar četvoro dece. Ja ću imati i više!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@tiger_blood_ultimate_selection u saradnji sa @rottweilers_vom_house_ariss Rottweiler Project ❤️??

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Jun 2, 2020 at 5:47am PDT

 

Kako usklađuješ sport i porodicu?

- Nije mi problem da budem dobar otac, suprug i sportista. U kampu sam do avgusta, ali svaki dan odem da vidim ženu i sina.

Kada si rešio da postaneš profesionalni sportista?

- Kada sam shvatio da se raspadam od noćnog života i budala! Trenirao sam košarku, pa fudbal sedam godina. Kad sam video da fudbaleri briju noge i nose čudne frizurice, prešao sam na kik-boks, pa na MMA, a zatim na boks. Uvek sam bio ratnički nastrojen, imao sam želju da bijem nekog! Ovde sam se pronašao. Ti mene udariš, pa ja tebe, pa ko će više da izdrži!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? #tb

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on May 28, 2020 at 8:06pm PDT

 

Da li si pomišljao da odustaneš zbog korone?

- Korona me nije omela da treniram. Radio sam kod kuće sklekove i trbušnjake, trčao sam niz stepenice. Nisam se osećao bolesno.

Da li ćeš i sina učiti da se bavi sportom?

- Sina ne mogu da nateram da ide i da se tuče u glavu, ali ako je na tatu i na dedu, biće bokser. Sigurno neću da budem lud otac i da ga forsiram, ali će se sigurno baviti nekim sportom.

Priznajem, ljubomoran sam!

 

Da li si ljubomoran?
- Jesam! Ne proveravam ženi telefon, ali sam ljubomorniji od nje. Takav sam oduvek, čak i kad je reč o Anastasiji! U školi nisam dozvoljavao da iko priča sa njom! Sada je odrasla devojka, ima svoj život i podržaću je ako se uda i rodi dete. Moj zet Đorđe je legenda!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 3 godine

A sta ti derle znas o svom ocu???Tvoja majka je ucinila sve da zivis u iluzijama sto se njega tice. Drugo,neverovatno je da sin komentarise ljubavni i seksualni zivot svoje majke.

zoran

pre 3 godine

Ako ovako nastavi da se glupira, dobiće rukavicu - pa da se vidi..njegovu majku ne komentarišem..ona je sama sebi komentar.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija