• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.07.2020

20:00

OSEĆAM KAO DA SAM TE JA RODILA! Ponosna TETKA objavila fotku sa malim ŽELJKOM, da se ISTOPITE kako je SLADAK!

Estrada

OSEĆAM KAO DA SAM TE JA RODILA! Ponosna TETKA objavila fotku sa malim ŽELJKOM, da se ISTOPITE kako je SLADAK!

Podeli vest

Njeno mezimče.

Novopečeni roditelji Bogdana i Veljko Ražnatović krstili su danas naslednika Željka, na Petrovdan, a tim povodom oglasila se i tetka Anastasija, koja nije krila sreću.

UČITE IZ MOJIH GREŠAKA! Iva OTVORILA DUŠU O SUROVOM ŽIVOTU PRE ZADRUGE, pa DEFINISALA ODNOS SA FILIPOM! (FOTO)

- Srce moje najdraže. Dušo moje duše. Srećno nam tvoje krštenje. Bog zna koliko sam te zavolela čim sam saznala da nam dolaziš na svet, a još više kad sam te prvi put ugledala. Ovaj dan je za mene veliki dan, jedan koji ću pamtiti čitav život. Nemam svoju decu, ali veruj mi da te osećam i gledam baš kao da sam te rodila - napisala je Anastasija.

Foto: printscreen instagram/raznatovicanastasija

- Ljubav koju osećam kada te pogledam u te tvoje nevine pametne okice je nemerljiva. Znam da ću se ponositi tobom i da ćeš biti momčina kakve nema! Volim te najlepše moje više od života! - dodala je ona, a koji je video podelila sa krštenja pogledajte u okviru teksta.

ODBIJAO DA JE POLJUBI! Mateja UŠAO U ZADRUGU, Tara GORI OD ŽELJE ZA POLJUPCEM, ni ne sluti da ju je OSTAVIO!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija