• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.07.2020

18:49

CRNO NA BELO! Mikiju Mećavi PRETILA KAZNA ZATVORA zbog napuštanja kovid bolnice, a sada je on svima ZAPUŠIO USTA OTPUSNOM LISTOM!

Estrada

CRNO NA BELO! Mikiju Mećavi PRETILA KAZNA ZATVORA zbog napuštanja kovid bolnice, a sada je on svima ZAPUŠIO USTA OTPUSNOM LISTOM!

Podeli vest

Pevač je dao dokaz o svom lečenju.

Pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava je kako su mediji pisali otišao iz bolnice, iako od jednog lekara nije dobio saglasnost za napuštanje iste. 

Kako je danas bilo pominjanja u domaćim medijima i pokrenula se priča o pretnjama zatvorskom kaznom pevaču, ukoliko se ispostavi da je zaista pobegao iz kovid bolnice, pevač se oglasio i dao sve dokaze, crno na belo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

,, Ovim putem zelim da se obratim javnosti, a povodom mog lecenja od opake bolesti Corona, kao I jucerasnjih naslova u novinama o navodnom bekstvu iz bolnice. Osećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego pre dve nedelje kada sam zakoracio na Infektivnu kliniku u Beogradu. Ne bih duzio ponovo o istorijatu moje bolesti, pre svega zelim da iskazem ogromnu zahvalnost doktorima I kompletnom osoblju Infetktivne klinike u Beogradu, na celu sa dr Goranom Stevanovicem , na izuzetnom profesionalizmu, pozrtvovanosti, hrabrosti, posvecenosti I kompetentnosti. Ukratko o jucerasnjem danu: Otpusten sam juce sa Infektivne klinike na kucno lecenje uz odredjenu terapiju. Na moje insistiranje da svratim do Arene da uradim jos neki test preventive radi Dr. Stevanovic mi je rekao: ,, Što se nas tice TI SI ZA NAS IZLECEN , dobio si odredjenu oralnu terapiju a ti radi kako mislis da treba,,. Otisao sam do Arene gde sam uredno primljen i uz konsultaciju sa lekarima Arene shvatam da se na meni nista nece raditi dok ne bude jutarnje vizite a mozda ni tada zbog velike guzve. U Areni su predivni uslovi i kompletan prihvat lako zarazenih bolesnika je fenomenalan. Moram da istaknem nesto sto je na moja pluca jako lose u tom trenutku uticalo !!!. To je prasina iz vojnickih cebadi i kreveta a ja sam jako alergican na prasinu!!! Poceo sam tesko da disem i nos mi se zatvorio. Opet sam se konsultovao sa Doktorima i zakljucio da dalji ostanak u Areni moze po moje zdravlje da bude veoma los u ovom trenutku jer su mi pluca jako osetljiva. Uredno sam se svima javio i otisao kuci sa maskom, vizirom i rulavicama. Samoizolovao sam se!!! Ovo govorim jer sam odgovoran i ozbiljan gradjanin ove drzave, i ne mogu da dozvolim da se tako zbijaju sale u vezi ovako ozbiljne bolesti, i ne bih nikada ugrozio nikoga. Na kraju, necu navoditi imena nikoga vise od doktora posebno, niti, profesora, lekara, med. osoblja i bolničkog osoblja koji su me drzali I negovali kao malo vode na dlanu jer bih nepravedno izostavio nekoga od njih. Oni su heroji I SVAKA IM CAST. Naše zdravstvo ima ogromne kapacitete I velike profesionalce, I snagu prediv

Објава коју дели Miki Mecava (@mikimecava0306) дана 14. Јул 2020. у 7:28 PDT

 

PRVA FOTKA BEBE! Aleksandra Subotić i Peca VAN SEBE KADA SU JE UGLEDALI - "MAMINA I TATINA LJUBAV!" (FOTO)

ERA OJDANIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Pevač POZITIVAN na koronavirus! "Uradio sam rendgen pluća, ovo je STRAŠNO" Evo kako se ZARAZIO!

Ovim putem želim da se obratim javnosti, a povodom mog lečenja od opake bolesti Korona, kao i jučerašnjih naslova u novinama o navodnom bekstvu iz bolnice. Osećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego pre dve nedelje kada sam zakoračio na Infektivnu kliniku u Beogradu. Ne bih dužio ponovo o istorijatu moje bolesti, pre svega želim da iskažem ogromnu zahvalnost doktorima i kompletnom osoblju Infetktivne klinike u Beogradu, na celu sa dr Goranom Stevanovićem, na izuzetnom profesionalizmu, požrtvovanosti, hrabrosti, posvećenosti i kompetentnosti - piše Miki i dodaje:

 

Ukratko o jučerašnjem danu: Otpušten sam juče sa Infektivne klinike na kućno lečenje uz određenu terapiju. Na moje insistiranje da svratim do Arene da uradim još neki test preventive radi Dr. Stevanović mi je rekao: "Što se nas tiče ti si za nas izlečen, dobio si određenu oralnu terapiju, a ti radi kako misliš da treba". Otišao sam do Arene gde sam uredno primljen i uz konsultaciju sa lekarima Arene shvatam da se na meni nista neće raditi dok ne bude jutarnje vizite, a možda ni tada zbog velike gužve. U Areni su predivni uslovi i kompletan prihvat lako zaraženih bolesnika je fenomenalan. Moram da istaknem nešto što je na moja pluća jako loše u tom trenutku uticalo !!!. To je prašina iz vojničkih ćebadi i kreveta, a ja sam jako alergican na prašinu!!! Počeo sam teško da dišem i nos mi se zatvorio. Opet sam se konsultovao sa doktorima i zaključio da dalji ostanak u Areni može po moje zdravlje da bude veoma loš u ovom trenutku jer su mi pluća jako osetljiva. Uredno sam se svima javio i otišao kući sa maskom, vizirom i rukavicama. Samoizolovao sam se!!! Ovo govorim jer sam odgovoran i ozbiljan građanin ove države, i ne mogu da dozvolim da se tako zbijaju šale u vezi ovako ozbiljne bolesti, i ne bih nikada ugrozio nikoga.  Na kraju, neću navoditi imena nikoga više od doktora posebno, niti, profesora, lekara, med. osoblja i bolničkog osoblja koji su me držali i negovali kao malo vode na dlanu jer bih nepravedno izostavio nekoga od njih. Oni su heroji i svaka im čast.  Naše zdravstvo ima ogromne kapacitete i velike profesionalce - napisao je Mećava uz sliku otpusne liste iz bolnice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija