• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs, Informer.rs

20.07.2020

22:15

CECA ZA 200 EVRA! Zbog OGLASA na društvenim mrežama nastao HAOS, a evo ša kaže BALKANSKA DIVA o tome!

Estrada

CECA ZA 200 EVRA! Zbog OGLASA na društvenim mrežama nastao HAOS, a evo ša kaže BALKANSKA DIVA o tome!

Podeli vest

Tepih sa pevačicinim likom.

Na društenim mrežama pojavila se fotografija tepiha sa likom jedne od najpopularnijih pevačica u regionu, Svetlane Cece Ražnatović i to po ceni od  22.000 dinara.

Naime, vlasnica tepiha je pronašla način da brže dođe do novca, a ovom fotografijom je napravila pravi hit na društvenim mrećama.

 PRVI JAVNI POLJUBAC TEODORE I NINA! Zgodni košarkaš PRILJUBIO pevačicu uz sebe, AU KAKVA STRAST! (FOTO)

Uglavnom su ljudi na socijalnim mrežama u opisu oglasa ostavljali komentare poput: "Volim ukus tvoga đona", što je zapravo stih iz Cecine pesme "Da raskinem s njom", a bilo je i onih koji su negodovali zbog zloupotrebe pevačicinog lika.

Foto: printscreen facebook

Sama Ceca u ovome ne vidi ništa loše. U prvi mah nije želela da komentariše ovaj oglas, ali se potom našalila, takođe stihom, iz svog hita "Doktor".

- Nemam reči. Ja bih opet bila tepih po kome ti gaziš - rekla je Ražnatovićka kroz smeh.

NE ŠTEDE HONORAR IZ ZADRUGE! Luna i Marko na ČETVOROTOČKAŠIMA, ona ga ZAGRLILA, SVE PUCA OD LJUBAVI! (FOTO)

Osoba koja je objavila pomenuti oglas nije odgovarala na pitanja, a on je u međuvremenu uklonjen sa stranice. Izgleda da se brzo pojavio kupac koji je bio spreman da izdvoji 22.000 dinara kako bi gazio po tepihu s Cecinim likom.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Inače, ako je suditi po slici na tepihu, on je star najmanje 15 godina s obzirom na to da je upotrebljena fotografija sa omota za album "Gore od ljubavi" iz 2004.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija