• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

22.07.2020

20:09

LAŽNA LEZBEJKA! Kebina ćerka Taša OTIŠLA PREDALEKO! Predstavlja se kao GEJ zbog AZILA u SAD! Kojići se ne OGLAŠAVAJU!

Estrada

LAŽNA LEZBEJKA! Kebina ćerka Taša OTIŠLA PREDALEKO! Predstavlja se kao GEJ zbog AZILA u SAD! Kojići se ne OGLAŠAVAJU!

Podeli vest

Neverovatno!

Ćerka Dragana Kojića Kebe Nataša Kojić ni po koju cenu ne sme da napusti Ameriku, u kojoj živi od 2009. godine, jer ima status azilanta u postupku. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, nekadašnja pevačica je aplicirala za dobijanje državljanstva kao pripadnica LGBT populacije. Iako javno pokazuje da nije orijentisana prema istom polu, Nataša je, zarad dobijanja papira, iskoristila pravo na azil koje u međunarodnom pravu podrazumeva pravo država da daju azil, pravo pojedinca da zatraži azil i pravo pojedinca da mu se odobri azil u slučaju da je na neki način ugrožen u svojoj zemlji.

ŽELJKO MITROVIĆ UŠAO U ZADRUGU! Na rolerima je ULETEO NA IMANJE - Morao je da PROVERI OVO! Izazvao lavinu KOMENTARA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ɴᴀᴛᴀsʜᴀ ᴋᴏᴊɪᴄ (@natashakeymusic) on Jun 13, 2020 at 2:03pm PDT

Amerika nije u obavezi da odobri bez obzira na to da li je zahtev osnovan ili ne, osim u slučajevima kada se tražilac azila već nađe na teritoriji zemlje od koje traži azil, i to samo ako će mu život biti ugrožen ili će trpeti progon ukoliko se vrati u matičnu zemlju. Po nečijem savetu, sada se prijavila kao lezbijka, pa bi to trebalo da joj uspe, pošto u Srbiji, za razliku od SAD, nisu dozvoljeni gej brakovi, a to se u Americi tumači kao diskriminacija.

NA DANAŠNJI DAN PREMINULA JE DIJANA! Stefan Karić objavio VIDEO - Svi ZADRUGARI se oglasili, SAMO ŠTO NE ZAPLAČU!

Kada je otišla u Ameriku, Kojićeva je imala stipendiju čuvenog univerziteta Berkli. U Srbiji je pevala muziku koju nije volela, a to je, prema rečima njene bliske prijateljice, radila samo da bi zaradila pare za studiranje na prestižnom univerzitetu. Bila je odličan student i sada se u Americi bavi komponovanjem muzike za filmove.

Foto: facebook.com

Delo njenih ruku je u mnogim američkim serijama i filmovima, između ostalog i u hororu "Coven". Međutim, ona i daje nema američke papire i ne sme da napusti Ameriku, pa je to jedini razlog zbog kojeg nije nijednom došla u Srbiju. Kada bi otišla iz Amerike, makar i na nekoliko dana, Nataša ne bi mogla da se vrati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZZtop

pre 3 godine

umesto da bude prva cobanica u Srbiji .. izabrala je da bude poslednja ovca u americi ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija