• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2020

10:16

TO NIJE BOLEST, TO JE OTROV! Naša voditeljka završila u BOLNICI ZBOG KORONE - morala na KISEONIK! Evo kako se ZARAZILA!

Estrada

TO NIJE BOLEST, TO JE OTROV! Naša voditeljka završila u BOLNICI ZBOG KORONE - morala na KISEONIK! Evo kako se ZARAZILA!

Podeli vest

Otkrila sve detalje o opakoj bolesti

Voditeljka Nina Radulović još uvek je pozitivna na Covid-19, a svoja iskustva svakodnevno deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Nina je otkrila da još uvek čeka da joj test bude negativan, a potom se osvrnula na simptome koje je imala i kako je sve počelo.

- Bol u grlu, malaksalost, temperatura... Imate utisak da vas boli stopalo kad stanete na njega. Gubitak čula ukusa i mirisa, kašalj... To nije virus, to je otrov! Zato je mnogo važno da se javite na vreme, čim osetite prve simptome - rekla je Nina i dodala:

Foto: printscreen instagram/nina_radulovic_official

- Još uvek čekam svoj prvi negativni test. Imam još neku dodatnu terapiju, pila sam antibiotike, pijem vitamine uz to naravno. Kad sam primljena u bolnicu, primljena sam sa upalom pluća. Uslovi u bolnici su potpuno zadovoljavajući. Lekarima sam oduševljena, uvek nas pažljivo slušaju, puni su entuzijazma i uvek nam se sa osmehom obraćaju - ispričala je Nina.

Mnoge je zanimalo gde se zarazila, ali voditeljka ni sama nije sigurna u to.

- Mogu samo da pretpostavim gde sam se zarazila. Nekoliko dana pre nego što sam osetila prve simptome sam mnogo radila. A pritom uvek u torbi imam dezinfekciona sredstva, nosim masku, svima sam uvek pametovala za to i eto, desi se meni. Verovatno u nekom trenutku dok sam skinula masku da nešto pojedem, popijem i eto tu se desi greška - priznala je Radulovićeva, koja je nakon šest dana u bolnici i lečenja kiseonikom, puštena na kućno lečenje.

Foto: printscreen/tvpink

- Šest dana sam bila u bolnici. Terapija je uključivala i terapiju kiseonikom koja je zaista korisna. Čuvajte se ljudi, moramo biti odgovorni - poručila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija