• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

27.07.2020

07:15

SANDRA AFRIKA KUPILA SPLAV ZA 150.000 EVRA! Nekoliko SOBA, veliki BAZEN, teren za BASKET... ali to nije SVE! Evo ko joj je POMOGAO u kupovini!

Estrada

SANDRA AFRIKA KUPILA SPLAV ZA 150.000 EVRA! Nekoliko SOBA, veliki BAZEN, teren za BASKET... ali to nije SVE! Evo ko joj je POMOGAO u kupovini!

Podeli vest

Za nju nema krize!

Sandra Afrika kupila je splav na Savi za 150.000 evra! Atraktivna pevačica rešila je da celo leto provede u Beogradu, pa je uz pomoć bivšeg dečka pazarila luksuznu nekretninu na vodi.

 

Oaza na vodi

Afrika se počastila kućom na vodi usred pandemije koronavirusa.

- Sandra je oduvek maštala da ima svoju oazu na vodi, a sada je konačno sebi ispunila tu želju. Još zimus je snimila jedan splav na Savi, a kaparisala ga je tek nedavno, tokom trajanja pandemije koronavirusa. Svidelo joj se što ima nekoliko soba, veliki bazen i teren za basket. Sada tu provodi slobodno vreme, a na splavu je nedavno snimila i spot - kaže dobro obavešteni izvor blizak pevačici i dodaje:

 

OGLASILA SE GOCA ŠAULIĆ NAKON VESTI DA JE ILDA IZGUBILA BEBU! Evo šta je rekla!

 

- Pored splava, Sandra je pazarila i čamac i skuter, tako da sada može u potpunosti da uživa na Savi. Ona već ima jahtu u Crnoj Gori, ali pošto su granice zatvorene, već se pomirila sa tim da ove godine nema ništa od mora.

 

Atraktivnoj pevačici je u kupovini splava pomogao bivši dečko, a sadašnji menadžer Aleksandar Moskovljević Mikiša.

 

- Njih dvoje imaju dosta zajedničkih poslova. Dopala mu se njena ideja da kupe splav, jer veruje da je to dobra investicija. Sada i on svaki slobodan trenutak provodi na Savi - priča naš sagovornik i objašnjava da bivši ljubavnici imaju dosta zajedničke imovine:

 

- Mikiša je nedavno Sandri predložio da kupe plac u Šapcu i naprave zgradu sa 13 stanova. Zajedno su uložili dosta novca u taj biznis. Stanovi se uveliko grade, a Sandra i Mikiša jednom nedeljno idu u Šabac da bi nadgledali majstore i uverili se da sve ide po planu.

 

Dobra investicija

 

Kako saznajemo, Afrika planira od jeseni da iznajmljuje svoj novi splav.

 

- Sada su veoma traženi objekti na vodi i može dobro da se zaradi od iznajmljivanja. Kada prođe leto, Sandra planira da rentira splav za snimanje spotova ili za najam preko vikenda i veruje da će ova investicija relativno brzo da joj se isplati - objašnjava naš izvor.

 

Snimila spot na splavu

Sandra je na svom novom splavu nedavno snimila spot za pesmu "Loše, loše". Pevačica je okupila igračice i sa njima đuskala oko bazena, a kako sve to izgleda, gledaoci će videti za nekoliko dana, kada spot bude premijerno prikazan.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija