• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2020

20:57

BAKA CECA LJULJA SVOG UNUKA U NARUČJU! Ceca se ne odvaja od Željka, evo šta je on radio dok se pevačica snimala! (FOTO)

Estrada

BAKA CECA LJULJA SVOG UNUKA U NARUČJU! Ceca se ne odvaja od Željka, evo šta je on radio dok se pevačica snimala! (FOTO)

Podeli vest

Presrećna je što čuva unuka.

Novopečena baka i balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović uživa da provodi vreme sa unukom Željkom za koga je mesecima unazad osmišljavala i pripremala sobu. 

POTPISALI UGOVOR ZA ZADRUGU! Isplivala FOTKA, porodica Đogani ponovo deo rijalitija - ŠOK!

Novopečena baka je presrećna što su joj Bogdana i Veljko podarili unuka, te se trudi da što više vremena provodi sa njim. 

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

SVEKRVA Goce Tržan ZARAŽENA KORONAVIRUSOM, BORI SE...na VELIKIM JE MUKAMA, pevačica otkrila kako se osećaju ostali članovi porodice!

Sada je Ceca  objavila stori na kojem se može videti kako unuk uživa u bakinom naručju dok se ona snima. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17