• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2020

19:00

NAKON SVAĐE PRED KAMERAMA, DOŠLO DO SUSRETA! Evo u kakvim odnosima su sada Nada Topčagić i Marinko Rokvić!

Estrada

NAKON SVAĐE PRED KAMERAMA, DOŠLO DO SUSRETA! Evo u kakvim odnosima su sada Nada Topčagić i Marinko Rokvić!

Podeli vest

Do pomirenja ipak nije došlo!

Iako su godinama bili kolege i prijatelji, Nada Topčagić i Marinko Rokvić su stavili tačku na prijateljske odnose nakon što je pevač javno optužio koleginicu da je tražila 500 evra kako bi otpevala jednu pesmu na proslavi rođenja njegovog unuka.

Foto: Printscreen You Tube

Njih dvoje su se nedavno prvi put sreli nakon oštre prepirke pred kamerama, ali do pomirenja ipak nije došlo.

BRUNCLIKOVU SU OPTUŽILI ZA KRAĐU MUŽA, A SADA JE ISPLIVALO OVO! Ona je otkrila istinu o ljubavnom trouglu Vesne, Zorice i Kemiša!

Foto: Printscreen You Tube

- Samo što nije došlo do nekog pomirenja, ali nismo se pomirili. Sedeli smo jedno do drugog. Ne bih više u to ulazila. Znaju oni da to nije istina. Vidim da i Nikola želi da se mi izmirimo - ispričala je Nada u "Exkluzivu".

- Nikola zna pravu istinu. Ja stvarno nisam takav čovek da bih to uradila, da kolegi tražim 500 evra. Mene bi možda spasilo 500.000 evra, ali 500 evra nema šanse - dodala je u svom maniru Topčagićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MUZICHARI

pre 3 godine

Muzichari? Sta o njima reci vise? Chast izuzecima, ali, stvarno ih je malo. Mislim na "poznate" pevace i neke svirache. sto se tice para, nema gorih. Pa, zamislite glumca, koji mora da nesto nauci, da zavrsi akademiju, alo, akademiju, da odigra scenu od 3-4 minuta za 500 evra? Nije lud Lane Gutovic, mada je i on, malo preterao. Mnogo nizi nivo je auditorijum pevaca "turbo folk" muzike, od uzivaoca glume, filma, sedme umetnosti. Zar ne?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija