• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

01.08.2020

13:10

OTKRIVENA ESTRADNA TAJNA!  Vesna Zmijanac je bila u vezi sa ocem poznate "Zvezde Granda"

Estrada

OTKRIVENA ESTRADNA TAJNA! Vesna Zmijanac je bila u vezi sa ocem poznate "Zvezde Granda"

Podeli vest

Saša Kapor, folk pevač i nekadašnji učesnik “Zvezda Granda”, nedavno je naveo kakva je Vesna Zmijanac bila prema njemu dok se zabavljala sa njegovim ocem

– Moj otac je bio u vezi sa Vesnom i pamtim je kao ekstra ženu – započeo je priču Saša Kapor, pa dodao:

VELJKO RAŽNATOVIĆ NEPREPOZNATLJIV! Napravio veliku PROMENU u svom izgledu - evo kako sada IZGLEDA! (FOTO)

– Sećam se da sam bio klinac i imao svoje društvo u kraju gdje smo se svaki dan igrali, ali nisam volio da idem na Bukulju kod nje. Joj, ona je bila na makrobiotičkoj ishrani i znam da nam je spremala neke travke koje sam mrzeo.  Poslije toga Nikolija i ja krenemo da se da se šetamo tamo po šumi, ali dosadno je bilo, falili su mi drugari.

Foto: Printscreen You Tube/Novo jutro

Saša je ispričao i jednu anegdotu sa Bukulje, na kojoj Vesna godinama živi.

– Jedno jutro pita mene Vesna da li volim pilav. Ja nisam znao šta je to, mislio sam opet neke travke i kažem da ne volim. Kada sam video da je to pirinač sa mesom, joj mojoj sreći nije bilo kraja, sve sam pojeo – rekao je pevač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija