• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

07.08.2020

14:10

DARA ŽIVI U PENTHAUSU OD 200.000 EVRA, A EVO ŠTA KOMŠIJE KAŽU O NJOJ! "Ne gledam je kao estradnu umetnicu, ona je prosta žena..." Sve OBELODANILI!

Estrada

DARA ŽIVI U PENTHAUSU OD 200.000 EVRA, A EVO ŠTA KOMŠIJE KAŽU O NJOJ! "Ne gledam je kao estradnu umetnicu, ona je prosta žena..." Sve OBELODANILI!

Podeli vest

Detalji iz života pevačica koje niko nije znao!

Pevačica Dara Bubamara svoje slobodne dane od nastupa i televizijskih snimanja provodi u svom rodnom gradu Novom Sadu. Kako kaže njena komšinica, pre tačno tri godine se doselila u jedan luksuzni kompleks koji još uvek nije izgrađen do kraja.

Prema pričama stanara iz obližnje zgrade, Bubamara živi u penthausu sa sinom Kostom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Apr 18, 2020 at 8:23am PDT

- Dara je super komšinica, ako ćeš iskreno. Tri godine živi ovde u komšiluku u penthausu. Često obilazi prodavnice i ljubazna je prema svojim komšijama. Znam lično da je sjajna, jer to i klijenti u mom salonu govore o njoj. Sin Kosta joj je lepo vaspitan i ljubazan. Bubamara ode do prodavnice, ali nije uvek ful doterana. Sasvim normalno izgleda, kao najobičnija žena iz naroda. Ne gledam je kao estradnu umetnicu, već kao komšinicu - kaže frizerka iz obližnjeg salona, dok njena mušterija tvrdi da ju je viđala nekoliko puta, ali samo u automobilu.

- Nekoliko puta sam je videla, ali uvek projuri u besnom automobilu. Vidim je samo u trenucima kada parkira auto, ali nikada je ne primećujem u šetnji - govori žena koja je sretala pevačicu.

(FOTO) SLAVICA ĆUKTERAŠ SE OGLASILA IZ BOLNICE: Ovo je prva noć BEZ temperature!

U obližnjoj apoteci apotekarka kaže da je pevačica veoma fina osoba, kao i da je kod njih došla jedanput kada se osećala bolesno i malaksalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Jun 11, 2020 at 2:46am PDT

- Fina je osoba, u najobičnijem izdanju je došla u apoteku. Ništa neukusno, degutantno, štaviše, bila je bolesna, videlo se to i po njoj. Jednom se zadesila kod nas u apoteci kao pacijent kada se razbolela i to je ujedno i poslednji put da sam je srela. Možda da sam obraćala više pažnje, zapazila bih je na svakom ćošku ovde - iskreno kaže apotekarka, dok u prodavnici preko puta prodavačica otkriva kako najčešće kupuje cigarete.

- Lepa je Dara uživo. Dođe s vremena na vreme u prodavnicu, ne baš preterano često. Nekad je u opuštenom izdanju, nekad je i našminkana. Poslednji put je kupovala cigarete, ali ostalo ne pratim šta stavlja u korpu. Nije umišljena, sasvim je jednostavna i proșta žena kao i ja - kroz osmeh govori prodavačica.

PEVAČICA OPLELA PO KOLEGAMA - ESTRADNI RAT NA POMOLU? "Koliko ona potroši na CIPELE, nekome je toliko potrebno da PREHRANI PORODICU" Žestoko POTKAČILA!

Pošto Dara već duže uživa u Monte Karlu, u kaficu u blizini njene zgrade kažu da im nije dolazila u poslednje vreme iako im je čest gost.

- Nije dolazila sigurno jedno više od mesec dana, ali je redovan gost. Služila sam je jednom, opuštena žena, često ostavi i bakšiš. Sa društvom je bila ovde na kafi i ručku, bila je u društvu neke devojke i dečka, koliko sada mogu da se setim - zaključuje konobarica iz obližnjeg kafica.

Podsetimo, pevačica je za nekretninu u Novom Sadu od čak 170 kvadrata, platila 200.000 evra, a u tome joj je pomogao bivši suprug Milan Kesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59