• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2020

16:19

BAKA PRASE LEŽI NA NOVCU, ALI BUKVALNO! Pokazao koliko je zarađivao PRE S*KSA SA MALOLETNICOM! Ceo krevet u PARAMA, a sada... UDARILI GA PO DŽEPU! (FOTO)

Estrada

BAKA PRASE LEŽI NA NOVCU, ALI BUKVALNO! Pokazao koliko je zarađivao PRE S*KSA SA MALOLETNICOM! Ceo krevet u PARAMA, a sada... UDARILI GA PO DŽEPU! (FOTO)

Podeli vest

Sad se situacija promenila...

Naš najpoznatiji jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase doživeo je peh kada se u javnosti pojavila priča da je imao odnos sa maloletnom devojkom.

Internet zvezdi je to zatvorilo mnoga vrata, te su mu sponzori otkazali saradnje. Baka je objavio sliku na Instagram stori i pokazao koliko novca je zarađivao pre nego što se sve desilo.

Foto: Printscreen You Tube/bakaprase

Bogdan je bukvalno ležao na parama, a na krevetu možemo videti veliku svotu novca, sve u velikim novčanicama.

- Pre nego što su otkazali svi sponzori - napisao je on i stavio tužni emotikon.

Foto: instagram/bakaprase

Da li se malo slegla prašina nakon svega i da li se Bakin džep opet napunio, ostaje da saznamo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija