• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

13.08.2020

12:08

NE ŠTEDI KADA JE POKLON U PITANJU! Ćerka Kaje Ostojić puni 18 godina, a evo šta je pevačica odlučila da joj POKLONI!

Estrada

NE ŠTEDI KADA JE POKLON U PITANJU! Ćerka Kaje Ostojić puni 18 godina, a evo šta je pevačica odlučila da joj POKLONI!

Podeli vest

Odrešila kesu!

Ćerka Kaje Ostojić, Nikolina Dragojlović, uskoro će napuniti 18 godina, a pevačica ne štedi kada je u pitanju poklon za naslednicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Jul 27, 2020 at 6:23am PDT

Kaja je otkrila da je odlučila da Nikolini za punoletstvo pokloni veću sumu novca, kao i da se još ne zna da li će organizovati proslavu.

(FOTO) SEKA ALEKSIĆ SE ODLUČILA NA VELIKU PROMENU! Evo šta je sada URADILA

- Ništa nismo još isplanirali. Ona treba sama da organizuje proslavu, ako to bude želela. Ona nije baš u tom fazonu, deca u Briselu su malo drugačija, nego ovde. Ona je više za to da dobije novac, nego da ulaže u te neke zabave. Od mame lova za rođendan. Ja sam za to da te pare stavi sa strane, dok ne smisli u šta da ih uloži - rekla je pevačica.

Nikolina se školuje u Briselu, budući da ona i Kaja već godinama žive u glavnom gradu Belgije, gde su se svojevremeno preselile kada se pevačica udala za di-džeja Džuniora Džeka.

Međutim, Nikolina je zbog učenja jezika morala da napravi pauzu u školovanju, ali to je nije omelo da ipak bude najbolji đak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Jul 23, 2020 at 9:50am PDT

- Ima još godinu dana da završi srednju školu. Napravila je godinu dana pauze zbog jezika, pa će videti koji će fakultet da upiše. Jezik je naučila perfektno, najbolji je đak u školi. Njena ljubav je medicina i prirodne nauke. Ja je forsiram da upiše ekonomiju ili neku poslovnu školu. Univerzitet koji je više u smeru finansija. Mislim da je to isplativije. Fascinantno mi je da uskoro puni 18 godina. Kako vreme brzo leti - izjavila je Kaja.

Pevačica je, podsetimo, ćerku dobila u braku sa prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem.

Nakon što se prošle godine razvela od Džuniora Džeka, Kaja je uplovila u vezu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, sa kojim je i dalje u ljubavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17