• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

14.08.2020

16:55

ON JE KRALJ BAKŠIŠA - dobio 50.000 za veče! Na ove pevače se ŠUŠKE SAME LEPE, pogledajte koliko estrada zarađuje na proslavama!

Estrada

ON JE KRALJ BAKŠIŠA - dobio 50.000 za veče! Na ove pevače se ŠUŠKE SAME LEPE, pogledajte koliko estrada zarađuje na proslavama!

Podeli vest

Zavrteće vam se u glavi od sume!

Poznato je da estradne zvezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, posebno na svadbama, krštenjima, proslavama punoletstva... Neki od njih za noć zarade i po nekoliko desetina hiljada evra. 

OŽENIO SE VLADA MANDIĆ! Posle šest godina veze s Jasminom sudbonosno "DA" izgovorili su na OVOM SVETOM MESTU

Romske svadbe su svakako jedne od najisplativijih kada je bakšiš u pitanju, u šta smo imali prilike više puta da se uverimo ne samo po priči pevača koji su na njima pevali, već i po snimcima kojih na Jutjubu ima onoliko.

Pevač Darko Lazić je već neko vreme prvi na listi kraljeva bakšiša. Kako je jednom prilikom otkrio, za jednu tezgu u Beču, zaradio je 50.000 evra za veče, i to bez deljenja sa ostalim muzičarima.

Pre nekoliko godina na Jutjubu se pojavio video snimak sa jedne proslave u Nemačkoj, na kojoj je pevač Ljuba Aličić uzeo bakšiš od 25.000 evra, za samo nekoliko minuta. A pevač je to i sam potvrdio u jednoj emisiji.

Foto: Printscreen You Tube/Grand parada

- Gostovao sam u Berlinu na jednoj svadbi i čovek je pravio rođendan svom sinu. Pozvao je mene, Darka Lazića, i još neke pevače… Aleksandru Prijović, Šerifa Konjevića, ne sećam se baš tačno. I kaže meni: "Otpevaj mi pesmu Njen oproštaj", i ja kako sam počeo da pevam, on je krenuo da daje novčanice od 500 evra. I stvarno nisam mogao da sve stavim u ruke, pa sam stavljao u džepove. To se sve podelilo na nas sve, nisam ja samo uzeo - ispričao je Ljuba tada.

KOMŠIJE OTKRILE SVE O MILETU KITIĆU! Pevač ulicom nosi OVO U RUCI, ćerka se vozi džipom, a evo šta je sa MARTOM!

Radiša Trajković Đani poznat je kao neko ko podiže atmosferu do usijanja, a posebnu motivaciju za to ima naročito u dijaspori, gde dobija najveći bakšiš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Djani (@djanimusic) дана 30. Јан 2020. у 1:03 PST

Kako se spekulisalo, Đani je za otpevanu pesmu "Najjači" za pet minuta dobio čak 15.000 erva.

HARIS DŽINOVIĆ UDARIO ZABRANU MELINI! Evo šta NIKAKO ne sme da RADI

Šerif Konjević takođe je proglašen za jednog od estradnih kraljeva bakšiša.

Foto: Printscreen You Tube

Naime, kako se pričalo, on je na jednoj svadbi zaradio 30.000 evra. U prilog tome ide i video na kojem se vidi kako je pevač okićen evrima. Gosti su mu novčanice stavljali oko glave i oko pojasa, pa je tako Konjević bio pretrpan novčanicama, da ni sam nije znao koliko para ima oko sebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija