• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso

18.08.2020

21:21

VEŠTO JE KRILA! Tanja Savić je bila sa OŽENJENIM - HTEO JE DA SE RAZVEDE ZBOG NJE! Pre Dušana, OVAJ PEVAČ je bio lud za njom!

Estrada

VEŠTO JE KRILA! Tanja Savić je bila sa OŽENJENIM - HTEO JE DA SE RAZVEDE ZBOG NJE! Pre Dušana, OVAJ PEVAČ je bio lud za njom!

Podeli vest

Krila je svoje ljubavne veze!

Tanja Savić je vešto krila ljubavne veze sve dok nije upoznala sadašnjeg supruga Dušana Jovančevića.

VELIKA ŠEFICA SAOPŠTILA VAŽNU VEST! Tiče se BIVŠE zadrugarke - ''Pravi se podloga za Zadrugu 4'' Preživljava GOLGODU!

Jedan od razloga zbog kojeg nije javno eksponirala svoje momke jeste taj da su neki bili oženjeni. Tako je Stanko Nedeljković otkrio da ga je pevačica umalo koštala razvoda.

Foto: printscreen TV Prva

Folk pevač poznatiji pod nadimkom Bađi pre nekoliko godina bio je u vezi sa pevačicom, iako je već tada bio oženjen. On je jednom prilikom javno priznao svoj blizak odnos sa Savićevom, što mu je ugrozilo brak. Nedeljkovića su mediji zatekli na jednom snimanju i iskoristili priliku da ga pitaju da li je i dalje sa bivšom devojkom u kontaktu i koliko se razlikuje Tanja iz perioda dok je bila sa njim i sada.

ISPLIVAO RAZLOG! Evo zašto DUŠKO TOŠIĆ nije bio na JELENINOJ ŽURKI - Odao ga PRIJATELJ! Propušta njene bitne događaje!

– Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me! – objasnio je tada za medije pevačicin bivši, a pogledajte kako on izgleda u galeriji ispod:

 

Podsećanja radi, Bađi i Tanja su upoznali su se dok se pevačica takmičila u „Zvezdama Granda“. Nakon upoznavanja brzo su uplovili u ljubavnu romansu, koja je trajala dve godine, a raskid se dogodio kada se Tanja smuvala sa Darkom Filipovićem. U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije želela da otkrije njegov indetitet.

HLADAN TUŠ ILI POHVALA?! Maja zna da je LUNA OBOŽAVA - sad je iznela MIŠLJENJE o njoj! Kako će ĐOGANIJEVA podneti?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija