• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

21.08.2020

14:15

SIROTINJO, I BOGU SI TEŠKA! Džej Ramadanovski svakog JUTRA kupuje HRANU ZA GLADNE! Pevač se prisetio kako je njemu bilo!

Estrada

SIROTINJO, I BOGU SI TEŠKA! Džej Ramadanovski svakog JUTRA kupuje HRANU ZA GLADNE! Pevač se prisetio kako je njemu bilo!

Podeli vest

Humani gest pevača

Pevač Džej Ramadanovski je pokazao svoju humanu stranu, ali o svojim gestovima nikome nije pričao. Naime, on već mesecima pred zoru kupi sve što je ostalo od peciva u obližnjim pekarama i razdeli onima koji nemaju za hleb. Kako kaže za „Super TV“, dobro se seća kako je njemu bilo i ne želi niko da živi na taj način.

IZVINJAVAM SE KOMŠIJAMA... Severina se oglasila iz IZOLACIJE! Otkrila kako se OSEĆA, a u sve je umešan BRED PIT!

Foto: Printscreen You Tube/AmiG Show

(FOTO) OPA BATO! MILJANA KULIĆ IMA NOVOG DEČKA?! Priljubila se uz njega, on KEZ OD UVA DO UVA, a tek koliko PODSEĆA na ZOLU!

- Uvek pred kraj smene negde oko dva iza ponoći, a u nekim pekarama oko pet Džej dođe i kupi sve što je ostalo. Lepo to razdeli u kese i onda ih okači na kontejnere, odakle ih uglavnom Romi uzimaju. Neretko i preko dana kupi siromašnima hranu. Čak i kada je bio bolestan nije odustajao od toga, samo što su drugi kačili kese, a on je plaćao - ispričao je izvor, a Džej skromno potvrdio.

- Uvek počastim ljude koji nemaju, ne samo ja već i ti moji drugari sa Dorćola ili Menhetna, kako ga ja zovem. Uvek pomognem kako mogu, za klopu, za ono osnovno. Sećam se ja kako je pre bilo, pa sada vratim svima. U onim periodima kad sam nastupao po restoranima, ja uđem kod onih pozadi koji peru šerpe, pa sav bakšiš podelim njima i čistačicama. Muzičari me kude, ja kažem, a vala neka sam im dao. Uvek sam govorio, sirotinjo, i bogu si teška. Što da se ne pomogne - kaže Džej koji zbog pandemije dosta vremena provodi izolovan.

Foto: Darko Cvetanović

- Ne idem gotovo nigde, čujem se sa prijateljima iz Beča preko kompjutera, dođu mi deca i eto. Zezamo se na „25. maju“, oni se igraju na igralištima, vole to. Ćerka Ana čuva dečicu, ne zna gde je levo od haosa. Dosta je sa bebom, gleda kako će ovog starijeg školovati preko televizije - brine se ponosni deda koji bi voleo da sve prođe, pa da zapeva.

Džej ne krije da su mu najveća sreća unuci, koje njegova ćerka Ana ima sa pevačem Adilom.

- Nešto zvoni mali, počeli su mu zubi pa plače. Gledam ih, klempavi na pradedu, na oca moje žene, pa se smejemo. Prstiće imaju na mene. Ovaj stariji liči na Adila dosta. Mešani su nekako, od svakog su nešto pokupili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija