• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

22.08.2020

07:30

LEPA BRENA POTROŠILA POLA MILIONA EVRA NA LETOVANJE! Živojinovići su obišli mnoge ZEMLJE, a evo šta ih je najviše KOŠTALO!

Estrada

LEPA BRENA POTROŠILA POLA MILIONA EVRA NA LETOVANJE! Živojinovići su obišli mnoge ZEMLJE, a evo šta ih je najviše KOŠTALO!

Podeli vest

Ne štede!

Lepa Brena i Boba Živojinović pukli su pola miliona evra za 77 dana odmora u Francuskoj, Italiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Kako saznaje Informer, pevačica i bivši teniser su 6. juna privatnim avionom napustili Srbiju i otišli u Monako, gde je započelo njihovo letovanje iz snova, koje papreno košta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 10. Авг 2020. у 10:23 PDT

- Samo let privatnim avionom od Beograda do Nice, gde su sleteli da bi stigli do Monaka, platili su oko 8.000 evra. Oni tamo imaju luksuzan stan, pa nisu morali da iznajmljuju smeštaj. Posle nekoliko dana pridružio im se Filip sa svojom ženom Aleksandrom Prijović i sinom Aleksandrom, a onda je došao Viktor sa svojom devojkom Sandrom Miljaković. I oni su svi došli privatnim avionima. Zajedno su izlazili po najelitnijim restoranima, naručivali su najskuplja vina, jeli tamošnje specijalitete. Često su za veče umeli da potroše i po 5.000 evra. Znam da to nekima zvuči neverovatno, ali Živojinovići kada krenu da jedu i piju, ne žale novca i stvarno su ostavljali te pare u restoranima - kaže sagovornik Informera koji je veoma blizak slavnoj porodici.

OVO JE KARLEUŠINA ZAOVA! Duškova sestra KATARINA obožava JELENU - Liči na brata i voli da boravi u VILI NA DEDINJU! (FOTO)

On ističe da im je najviše novca ipak otišlo na iznajmljivanje jahte kojom su odlučili da krstare Francuskom, Italijom i Hrvatskom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 23. Јул 2020. у 2:27 PDT

- Njihova jahta je trenutno usidrena u Crnoj Gori, pa su u Monaku iznajmili jahtu "Salorenco", koja je dugačka 30 metara od agencije "Kej-Kej". Platili su je 240.000 evra. Morali su da angažuju i skipera, kog mesečno plaćaju 2.500 evra. Beba i Boba imaju dozvolu za upravljanje tim čudom, ali nisu želeli da je oni stalno voze. Parking za jahtu u Monaku plaćali su 1.000 evra, dok u Hrvatskoj i Crnoj Gori dan u marini košta oko 200 evra. Kad god žele da se usidre u neku luku, moraju da angažuju ronioce kako bi očistili jahtu od algi i proverili da li je plovilo oštećeno. I to plaćaju po 150-200 evra - otkriva sve detalje izvor Informera i dodaje da Živojinovići u vili na vodi imaju i poslugu koja im sprema obroke dok su na pučini.

Tri dana putovali do Crne Gore, gorivo platili 13.000E

Živojinovići su prvo obilazili Francusku i Italiju i tamo su posetili: Kan, Nicu, Korziku, Napulj, Bari i Santa Mariju di Luku, a zatim su preko Hrvatske krenuli za Crnu Goru. Tamo su se zadržali samo jedan dan, pa su se vratili u Dubrovnik.

- Od agencije od koje su iznajmili jahtu, dobili su pun rezervoar goriva, međutim, to su potrošili pre nego što su krenuli za Crnu Goru, pa su morali ponovo da sipaju gorivo. Do tamo su putovali tri dana, a gorivo ih je koštalo 13.000 evra.

Čekala u redu za picu

Brena je, da bi pojela picu u najpoznatijoj piceriji na svetu "De Mišel" u Napulju, čekala u ogromnom redu sa maskom na licu. Iako često za ručak ili večeru potroši i po nekoliko hiljada evra, ovaj obrok je koštao čitavih 5 evra po pici. Ovo mesto je veoma popularno jer je tu napravljena prva pica u Italiji još 1870.

240.000 evra - iznajmljivanje jahte

5.000 evra - skiper
5.000 evra - posluga
13.000 evra - gorivo do Crne Gore
24.000 evra - tri leta od Beograda do Nice
20.000 platili su parking za jahtu
5.000 - posluga na jahti
188.000 evra potrošili su za 77 dana

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

lako je njoj neprijavljuje prihode drzi pare u inostranstvu a ovde krade struju i posle joj oproste a nekoj sirotinji iskcuce e to je pravda

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija