• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello

22.08.2020

22:10

PSIHIČKI ME JE UBIJAO, NEMA NI DAN RADNOG STAŽA! Tanja Savić progovorila o PAKLU koji je preživljavala sa SUPRUGOM!

Estrada

PSIHIČKI ME JE UBIJAO, NEMA NI DAN RADNOG STAŽA! Tanja Savić progovorila o PAKLU koji je preživljavala sa SUPRUGOM!

Podeli vest

Uništavao je, koristio njen novac!

Pevačica Tanja Savić se mesecima bori sa suprugom Dušanom Jovančevićem za povratak dece u Srbiju. Iako ih nedeljama nije čula, ona sada ističe da je sigurna u to da će pravda naposletku pobediti.

ZAUSTAVIO POLETANJE AVIONA! Gastoz napravio SKANDAL na AERODROMU, stigao poslednji na LET, a razlog je NEVEROVATAN! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube/Ekskluzivno

KAKVA TRANSFORMACIJA! Željko Samardžić ponovo promenio IMIDŽ - dugu BRADU I BRKOVE je zamenio... (FOTO)

- Svaka država štiti svoje građane. Da bi Austalija zaštitila Maksima i Đorđa, nadležne službe će morati detaljno da ispitaju naš slučaj. Nisam poročna, nikada nisam imala problema sa zakonom, javna sam ličnost i uvek se znalo šta i kako radim. Deci je potrebna majka. Blizina oca sklonog poroka sigurno ne može da bude u njihovom interesu. U Australiju ću otići ako sud naloži, ali sigurno neću otići sama. Stvoren je utisak da se meni tamo ne dopada, što nije istina.

- Australija je divna, međutim, šta ti vredi more i dobri uslovi života, ako u tvojoj kući nema sreće. Ovog trenutka mogu samo da čekam odgovor socijalne službe iz Australije. Moguće je da će i deca ići na razgovor, a ja ne gubim iz vida da su oni već četiri meseca isključivo pod uticajem oca. Protekle dve godine je činio sve da moj angažman oko njih svede na minimum. Ubeđivao me je da gubim vreme radeći ono što rade sve mame, poput oblačenja dece. Tvrdio je da nisam dovoljno dobra - nastavila je priču Savićeva.

- Psihički me je ubijao, a ja sam sve to trpela računajući: "Neka ga, važno je da bude mir". Ustvari, on je pripremao teren za ovo što je uradio sad. Spomenuću vam samo jedan primer... Posle nastupa sam kući donela novac, on ga je uzeo i kupio sebi novi laptop, deci skupe poklone, i eto - tata je bio darežljiv. U isto vreme, mama koja zarađuje koristi telefon kom je pukao ekran. Sav novac je bio kod njega. Govorio je da ne umem sa parama, da lako trošim... U našoj kući sam samo ja radila, a Dušan nema ni dan radnog staža - istakla je pevačica, pa dodala.

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

- Kada sam govorila da su isuviše mali da satima igraju igrice, ispadala bih smešna. Svaki put kad bih otputovala zbog posla, pa ih pozvala da vidim šta rade, čula sam: "Igramo igrice". Nikada nismo uspeli da se dogovorimo oko vaspitavanja. Najgore mi je kada vidim da, pred mojim očima, deca postaju kao on - kaže potresena Tanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
veki

pre 3 godine

Nije mi jasno da zena koja sama radi godinama , trpi zlostavljanje i da ceka da se desi ovo.Godinama je pricala da sve sto se govorilo nije istina .Po meni , cim imas svoje prihode, imas svoj zivot i zivot dece u svojim rukama.To govorim iz iskustva .Cim sam svatila , a odmah po rodjenju deteta, nisam dozvolila da me ucenjuje, omalovazava i preti.I ako nema posla , uvek moze da se cisti , pere , neguju bolesni i stari.Tesko je, ali se zbog dece i sebe same , mora dalje bez njega.Cemu takav suprug i los otac.Bolje je da deca ne gledaju i ne slusaju.Sve primecuju, a to je jos gore od razvoda.Pamet u glavu, mozete sami i Vi i sve druge zene i majke.

Sta reci

pre 3 godine

Obozavam zene, ali... Ima zena, samostalnih, koje to zloupotrebljavaju. Imaju sredstava za zivot, pa se okuraze, hoce da one budu gazde u kuci. Ne mislim da je Tanja jedna od njih, ali,,, Sta je trazila u Australiji?

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija