• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2020

11:56

"BRAK SA ZLATOM JE BIO NIKAKAV, JA SAM JE STVORIO" Bio je oženjen kad je upoznao folkerku, a ona je tada IMALA 12 godina, a sad je pevač opleo po BIVŠOJ!

Estrada

"BRAK SA ZLATOM JE BIO NIKAKAV, JA SAM JE STVORIO" Bio je oženjen kad je upoznao folkerku, a ona je tada IMALA 12 godina, a sad je pevač opleo po BIVŠOJ!

Podeli vest

Nema lepe reči za nju...

Pevač Hasan Dudić prisetio se brojnih detalja iz svog života, pa tako i braka sa koleginicom Zlatom Petrović.

ANA NIKOLIĆ KREĆE NA ODVIKAVANJE OD ALKOHOLA?! Pevačicu majka nagovorila na LEČENJE - svesna je da ima OZBILJAN PROBLEM!

Foto: Printscreen You Tube

BRENA POSTAJE BAKA! Viktor želi da postane TATA, Živojinović i njegova izabranica planiraju PRINOVU - ne kriju lepe vesti!

Život mu se iz korena promenio kada su ga prijatelji sa kojima je trenirao boks prijavili za jedno muzičko takmičenje gde je osvojio prvo mesto.

- Nisam se branio, voleo sam lepe žene. Žene su mi došle glave. Spavao sam možda i sa više od 1.000 žena. Zlata je imala 12 godina kad me je upoznala, ja sam imao 17. Bio sam u Loznici na vašaru, i na fajrontu sretnem Zlatu, ja sam tad bio oženjen. Odveo sam je u hotel, bio sam grešan u životu. Odemo u hotel, prespavamo i kažem joj da ću doći - rekao je Hasan u emisiji "Glamur Specijal", pa nastavio:

Foto: Darko Cvetanović

- Onda sam krenuo sa Zlatom na turneju u Sarajevo, i kad smo došli tamo, ujutru ona mene budi i kaže mi da je vodim iz hotela. Jedva sam je smirio i tako je počelo to naše - rekao je on pa naveo da mu je Zlata, kako tvrdi, mnogo zla nanela.

- Brak sa Zlatom je bio nikakav. Ja sam je stvorio, niko nije verovao da će ona biti pevačica - rekao je Hasan Dudić u pomenutoj emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija