• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

02.09.2020

22:26

OGLASIO SE MUŽ TANJE SAVIĆ: Decu sam odveo da bih ih spasao od...

Estrada

OGLASIO SE MUŽ TANJE SAVIĆ: Decu sam odveo da bih ih spasao od...

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Borba Tanje Savić da vidi sinove, koje je početkom marta iz Srbije u Australiju odveo njen suprug Dušan Jovančević, i dalje traje. I dok se pevačica svim silama trudi da u javnosti objasni porodičnu situaciju, otac dece se tek nedavno oglasio za medije.

Foto: Printscreen You Tube/Ekskluzivno

On je u kratkoj izjavi iz Zemlje kengura poručio da prati situaciju u Srbiji, ali da nije vreme da se oglašava povodom optužbi da je od Tanje oteo decu.

TANJA SAVIĆ NAŠLA NAČIN KAKO DA ZARADI NOVAC I ODE PO SINOVE?! Evo ko će joj u tome sve POMOĆI!

 - Video sam da u srpskim medijima kruže svakakve priče, ali ne samo to. Još uvek nema potrebe da dajem izjave i da se javno oglašavam. Zar treba da objašnjavam da sam decu odveo u Australiju da bih ih spasao od korone? I to što moja supruga nije htela da pođe s nama, a mogla je - rekao je Dušan.

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

 - Ljudi misle da sam dala saglasnost i da sada tražim decu nazad. Zaista nije tako. On je meni bukvalno oteo decu. Bila sam kod mame i tate u Radincu kad smo se posvađali, a jednom prilikom ću reći zašto. Već je jednom to uradio pre nekoliko godina, ali sam ja tada otišla za njima - rekla je Tanja i dodala:

"NISAM GLADOVAO..." Pevač SMRŠAO 8 KILOGRAMA za kratko vreme, OTKRIO KAKO MU JE TO POŠLO ZA RUKOM!

- On je meni odneo sav novac. Njemu nisu bitna samo deca, tačno je to planski uradio. Nije smeo preko granice da prenese više od 10.000 evra. Ja sam skupljala za nekretninu, zato što sam uvek plaćala kiriju. On nije želeo ništa da kupi u Srbiji. Znam da je kupio biznis kartu od 20.000 evra, mojih, naravno. Postoji opcija da je kupio kartu od 5.000 evra, da je rekao "mama ne može da putuje, prehlađena je" i da su ga pustili. Toliko para je trošio, toliko je bio bez duše... Zna da ne radim. Preneo je u koferu novac. Znate da iz Srbije ne smete da nosite taj novac? Ali nije ga on zaradio - rekla je tada Tanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TONY

pre 3 godine

Ne mogu da shvatim da se Tanja udala za ovakvog balvana od čovjeka.Samo kada mu vidiš facu i te zločaste oči vidiš da se radi o jednom sadisti i čovjeku koji više liči na kriminalca i uličara nego na poštenog i dobrog roditelja.Vlada a posebno Ministarstvo spoljnih poslova moraju reagovati i pomoći Tanji da vrati svoju djecu u Srbiju.A njemu zabraniti povratak ,jer odmah shvatiš da čovjek a zine sve laže.Ukrao novac,poveo djecu bez odobrenja njihove majke jednom riječu kidnapovao djecu.Ovo je slučaj za sudstvo i Australisko i naše u Srbiju.Bog zna sami šta je sve Tanja trpjela i morala da pod strahom radi od ove bitange.Zato se mora pomoći ovoj ženi,majci da joj se djeca vrate!!!Izdrži Tanja mislim da će uz neko određeno vrijeme biti riješen ovaj slučaj u tvoju korist i bićeš sa svojom djecom.

milenkovic milan

pre 3 godine

Moja PUNA podrska Tanji. Ima odlicne pesme. NE znam sta je Tanja radila sa to BUDALOM tolike godine. Tanja zasluzuje mnogo boljeg i kvalitetnijeg muza...Sad je najvaznije da dobije svoju decu nazad i da se TRAJNO otkaci od tog nekvalitetnog idiota koji ju je koristio godinama. Da je u Americi dobila bi brzo svoju decu nazad. Srpska Vlada moze da pomogne...SRECNO u Austarliji sa pravnicima i obezbedjenjem...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija